een man legt uit hoe een qredits coach werkt Arrow

Coaching voor starters en bestaande ondernemers

Begeleiding voor starters en kredietklanten

Vergroot je kans op succes

Zoveel mogelijk uit jezelf en je bedrijf halen. Dat vinden we bij Qredits belangrijk! Daarom hebben we Qredits-coaches. 

Zij helpen beginnende ondernemers met het ontwikkelen van een ondernemingsplan en begeleiden kredietklanten bij specifieke onderwerpen en uitdagingen. Vergroot je kans op succes met een Qredits-coach. 

  • Coaching door ervaren ondernemers en professionals 
  • Ondersteuning bij een ondernemingsplan voor starters 
  • Gratis begeleiding voor kredietklanten 

Business coach voor ondernemers, door ondernemers.

De coaches van Qredits

Het coach-netwerk van Qredits bestaat uit 600 vrijwillige ondernemers en professionals uit verschillende bedrijfstakken. Stuk voor stuk enthousiaste mensen uit het bedrijfsleven die het klappen van de zweep kennen. En die hun ervaring, kennis en kunde graag inzetten om ondernemers te helpen. Dat is coaching voor ondernemers. 

Zo werkt een coachtraject

In een coachtraject krijg je 1-op-1-begeleiding van een Qredits-coach. Daarin sta jij aan het roer, jouw coach begeleidt en adviseert. Een coachtraject duurt gemiddeld 3 tot 6 maanden. Daarna kijken we samen of je het traject wilt verlengen, je misschien een andere coach wil of bij een ander onderwerp hulp kan gebruiken. Je spreekt met je coach af hoe vaak jullie afspreken en waar. Dat kan bij jou op de zaak, maar ook in een cafeetje of online.  

Naast coaching kunnen kredietklanten bij Qredits gratis meedoen aan trainingen. Zo stimuleren we ondernemerschap! Ontwikkel jezelf en je bedrijf.
 

Voordelen van een business coach

Er zijn veel redenen om gebruik te maken van een coach voor jezelf en je bedrijf.  

  • Frisse blik. Een coach kijkt met een neutrale en frisse blik naar je bedrijf. En ziet daardoor kansen of oplossingen die jij misschien niet (meer) ziet. 
  • Mentor en klankbord. Even sparren of je gedachten kwijt kunnen. Een coach is er voor jou en luistert met aandacht naar jouw ideeën, uitdagingen en twijfels. Hij of zij geeft je waardevolle feedback. 
  • Ontwikkelen van vaardigheden. Een coach leert je vanuit zijn of haar eigen ervaring vaardigheden die je goed kunt gebruiken. Denk aan leiderschap, communicatie of sales. Maar net wat jij nodig hebt! 
  • Doelen halen. Een business coach houdt je scherp op het halen van je doelen. Ook motiveert een coach je om te blijven werken aan groei.  

Kortom, een coach van Qredits helpt om je onderneming te laten groeien. En vergroot jouw kans op succes! 

Zelf Qredits-coach worden

We zoeken altijd ondernemers en professionals die zich aan willen sluiten bij ons netwerk. Als Qredits-coach zet je jouw kennis en ervaring in om andere ondernemers te helpen. Word Qredits-coach! 

Qredits is een stichting

Stichting zonder winstoogmerk

Dat betekent dat we onze winst teruggeven aan ons doel: ondernemerschap bevorderen en verbeteren.

Investeren in ondernemerschap

Alles wat we verdienen, investeren we in de verbetering van het ondernemerschap in Nederland.

Tools voor ondernemers

Met goede coaching en opleidingen biedt Qredits ondernemers tools om hun bedrijf te laten slagen.

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook met de vraag of coaching iets voor jou is. Chat met ons of neem contact met ons op. 
 

Wat klanten zeggen