Maxima is een van de grondleggers van Qredits Arrow

Businesspartner en betrouwbare kredietverstrekker voor het mkb

Krediet, coaching en training van Qredits

Wij zijn Qredits

De businesspartner voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Een betrouwbare kredietverstrekker met een uniek totaalpakket van krediet, coaching, training en les- en onderwijsprogramma’s. Wij zijn er voor potentiële ondernemers en ondernemers die verder willen. Ondernemen begint bij Qredits! 

Wij geloven dat iedere (potentiële) ondernemer met de juiste support verder komt.

Qredits stimuleert ondernemerschap

Bij ondernemers, maar ook in het onderwijs. We komen met initiatieven voor ondernemers en staan in direct contact met de overheid. Met EigenBaas helpen we docenten in het vmbo en mbo om les te geven over ondernemen. Ook bieden we lesprogramma’s aan voor gemeenten en brancheorganisaties.  

We faciliteren, supporten en versterken ondernemers. Zodat iedereen de kans krijgt om zijn of haar onderneming succesvol te starten of te laten groeien! 

Arrow

Kennis over het mkb

Onderzoek in het midden- en kleinbedrijf is belangrijk. Door inzichten en data krijgen we een beter beeld van het mkb in Nederland. Dat zetten we in voor het verbeteren van de positie van midden- en kleinbedrijven. 

Ondernemers in het kleinbedrijf leveren een grote bijdrage aan de economie. Samen met ONL en Hogeschool Utrecht doen we vier keer per jaar onderzoek naar deze groep. De resultaten, trends en cijfers publiceren we in de Kleinbedrijf index. 

Ga naar Kleinbedrijf index

Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf leveren een grote bijdrage aan de economie. Samen met de KVK en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat doen we onderzoek naar deze groep. Met de MKB Diagnosetool zie je hoe jouw bedrijf presteert ten opzichte van anderen in je branche.

Ga naar MKB Diagnosetool

Voor wie is Qredits?

Qredits is er voor alle startende en bestaande ondernemers. Met krediet, coaching en training van Qredits kunnen ondernemers een onderneming starten of verder ontwikkelen. Qredits helpt ondernemers door iedere situatie persoonlijk en sociaal te bekijken, we bieden een passende oplossing en denken écht met de ondernemers mee. Daarnaast wordt ondersteuning geboden om jouw plannen op papier te zetten in een ondernemingsplan of financieel plan.

Qredits op de Cariben

Naast Nederland is Qredits ook actief in het Caribisch deel van het Koninkrijk. Sinds 2015 op Bonaire, en daarna in Aruba en St. Maarten (van waaruit we ook Saba en St. Eustatius bedienen). In 2018 zijn we gestart op Curaçao. In het Caribisch gebied verstrekken we kredieten, trainingen, coaching en onderwijsprogramma’s. Zo stimuleren we ondernemerschap en maken het toegankelijk voor iedere ondernemer.  

Impact in het Caribisch gebied

De kleinschaligheid van de eilanden zorgt ervoor dat onze kantoren een grote naamsbekendheid hebben en onze impact enorm is. Dat maakt dat we op alle eilanden nauw samenwerken met de lokale overheden om groei en innovatie van ondernemerschap te bevorderen. Bijvoorbeeld met de introductie van de Agri-projecten op Aruba en Bonaire, de grootschalige uitrol van BeYourOwnBoss op mavo-scholen op Aruba en Curaçao én maar liefst zes Small Business Academies op Sint Maarten.

Het team van Qredits

Onze mensen zetten zich dagelijks in voor ondernemers in Nederland! Van oprichter Elwin Groenevelt als Algemeen Directeur tot bedrijfsadviseurs en specialisten van allerlei afdelingen. 

Arrow

Werken bij Qredits

Klopt jouw hart voor ondernemers? Dan zoeken we jou! Werken bij Qredits is werken aan onze gezamenlijke missie: ondernemerschap stimuleren. 

We leveren een maatschappelijke bijdrage en maken een verschil voor ondernemend Nederland. Kom werken bij Qredits! 

Arrow

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Chat met ons of neem contact met ons op. 
 

Wat klanten zeggen