vrouw stelt zich haar nieuwe onderneming voor tijdens een qredits training Arrow

Trainingen van Qredits

Ontwikkel jezelf als ondernemer

Ontwikkelen begint bij Qredits

Elke ondernemer kan wel eens wat inspiratie gebruiken. Of het nou om je ondernemingsplan gaat of handige tips voor een strakkere pitch. Wij hebben zakelijke trainingen die jou als ondernemer verder helpen. Van templates waar je zelf mee aan de slag kunt tot trainingen van één dag. Op deze manier wil Qredits ondernemerschap stimuleren. 

De trainingen zijn interessant voor zowel startende ondernemers als bestaande ondernemers. Waar jij je ook in wilt ontwikkelen, we hebben trainingen voor ondernemers binnen verschillende onderwerpen. Van een training social media tot een webcollege over financieren. Kies jouw onderwerp en bekijk het aanbod! 

  • Trainingen voor startende ondernemers en bestaande ondernemers
  • Online en klassikaal
  • Gratis webinars en e-learnings
  • Alles om je ondernemerschap te stimuleren
     

 Jezelf ontwikkelen begint bij Qredits! 

Training gratis voor krediet klanten

Elke ondernemer in Nederland kan een training volgen bij Qredits. Voor ondernemers met krediet bij Qredits zijn alle trainingen gratis! De templates, e-learnings en webcolleges zijn gratis voor iedereen. Zo stimuleren we ondernemerschap! 

Alle trainingen worden gegeven door ervaren professionals en ondernemers. Zij hebben kennis en weten wat er bij ondernemers speelt. De trainingen zijn samen met andere ondernemers, waardoor je van elkaar leert en waardevolle connecties legt.  

Trainingskalender

Wil je graag groeien als ondernemer, maar weet je nog niet welke training je wilt volgen? In onze trainingskalender vind je alle data van de trainingen en locaties. Vind jouw training en schrijf je in! 
 

Qredits is een stichting

Stichting zonder winstoogmerk

Dat betekent dat we onze winst teruggeven aan ons doel: ondernemerschap bevorderen en verbeteren.

Investeren in ondernemerschap

Alles wat we verdienen, investeren we in de verbetering van het ondernemerschap in Nederland.

Tools voor ondernemers

Met goede coaching en opleidingen biedt Qredits ondernemers tools om hun bedrijf te laten slagen.

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook voor advies over welke training het beste past bij jouw situatie. Chat met ons of neem contact met ons op. 
 

Wat klanten zeggen