man kijkt in de verte en denkt na over zakelijke beslissingen na een coachingsgesprek Arrow

Coaching voor kredietklanten van Qredits

Een coach die je helpt met jouw bedrijf

Een Qredits coach voor bestaande ondernemers

Jezelf blijven ontwikkelen, dat is voor elke ondernemer belangrijk! Bij Qredits kun je een coach krijgen die je helpt met bepaalde onderwerpen binnen jouw bedrijf. Zoals marketing, sales of persoonlijke effectiviteit. 

Ben je al klant bij Qredits? Dan is coaching gratis! Als je geen klant bent, kun je tegen een kleine vergoeding het coachtraject ondernemersplan schrijven volgen.

Hier kun je als bestaande ondernemer een coach voor krijgen

 • Financiën en administratie

Een coach van Qredits helpt je met financiën en administratie. Je leert om je cijfers op orde te krijgen en beter te begrijpen. Ook krijg je hulp bij je financiële planning en budgettering.

 • Marketing en verkoop

Marketing en verkoop zijn essentieel voor het succes van je bedrijf. Samen met je coach ontwikkel je een effectieve strategie om je producten en diensten op de markt te brengen, te promoten en te verkopen.

 • Personeelszaken

Heb of krijg je mensen in dienst? Een coach helpt je met vraagstukken rondom personeel en leidinggeven. Denk aan het werven en aannemen van personeel. Maar ook het creëren van een positieve werkomgeving, beoordelingen en ontwikkelen.

 • Persoonlijke effectiviteit

Niemand is perfect en iedereen heeft zijn of haar eigen uitdagingen. Een coach geeft je inzicht in je sterke punten en ontwikkelkansen. Zo groei je als mens en ondernemer!

 • Belangrijke keuzes maken

Ondernemen bestaat ook uit keuzes maken en omgaan met uitdagingen. En dat kan best spannend zijn. Een coach ondersteunt je bij het nemen en uitvoeren van belangrijke beslissingen.

 • Strategie

Een coach helpt je bij het opstellen van een duidelijke en realistische visie voor je bedrijf. Ook helpt de coach met een strategie om je doelen te bereiken en een actieplan te maken.

Even sparren of meedenken

Heb je een kortere vraag en wil je dat iemand even meedenkt? Bijvoorbeeld over een investering of iets waar je niet uitkomt. Stuur je vraag naar coaching@qredits.nl. Een regio-coördinator van Qredits neemt contact met je op en helpt je verder! 

Voordelen van een business coach voor bestaande ondernemers

Er zijn veel redenen om gebruik te maken van een coach voor jezelf en je bedrijf.  Qredits helpt om je onderneming te laten groeien. En vergroot jouw kans op succes! 

 • Frisse blik. Een coach kijkt met een neutrale en frisse blik naar je bedrijf. En ziet daardoor kansen of oplossingen die jij misschien niet (meer) ziet. 
 • Mentor en klankbord. Even sparren of je gedachten kwijt kunnen. Een coach is er voor jou en luistert met aandacht naar jouw ideeën, uitdagingen en twijfels. Hij of zij geeft je waardevolle feedback. 
 • Ontwikkelen van vaardigheden. Een coach leert je vanuit zijn of haar eigen ervaring vaardigheden die je goed kunt gebruiken. Denk aan leiderschap, communicatie of sales. Maar net wat jij nodig hebt! 
 • Doelen halen. Een business coach houdt je scherp op het halen van je doelen. Ook motiveert een coach je om te blijven werken aan groei.  
 • Innovatie en aanpassingsvermogen. In een snel veranderende omgeving is het belangrijk om innovatief te zijn. Je moet je aanpassen aan nieuwe trends en ontwikkelingen. Een coach helpt je hierbij. Denk aan het ontwikkelen van een innovatieve mindset, nieuwe ideeën en het implementeren van veranderingen in je bedrijf.  
 • Netwerken en samenwerking. Een coach kan je introduceren bij waardevolle connecties en netwerken. Dit opent de deur naar nieuwe partnerships, klanten en groeikansen.  
 • Zelfvertrouwen en veerkracht. Ondernemen kan uitdagend zijn en soms kun je je zelfvertrouwen verliezen. Een coach is er om je te ondersteunen en je te helpen om te gaan met tegenslagen. Ze zullen je aanmoedigen om door te zetten en te geloven in jezelf! 

Gratis meedoen aan trainingen 

Naast coaching kunnen kredietklanten bij Qredits gratis meedoen aan trainingen. Zo stimuleren we ondernemerschap! Ontwikkel jezelf en je bedrijf. 

Arrow
Teun (35)

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook voor advies over welke lening, training of coaching het beste past bij jouw situatie. Chat met ons of neem contact met ons op.

Wat klanten zeggen