man en vrouw dromen van een pand dat ze willen financieren met behulp van qredits. Arrow

Flexibel krediet

Doorlopend krediet voor extra financiële ruimte

Wat is een Flexibel krediet

Als ondernemer heb je soms tijdelijk extra geld nodig. Bijvoorbeeld om leveranciers te betalen of extra voorraad te kopen. Dit kan met flexibel krediet van Qredits! Met flexibel krediet ben je vrij om op ieder moment geld op te nemen en terug te storten. Zo kun jij verder met ondernemen. 

Op ieder moment geld opnemen en terugstorten 

 • Bedrag: maximaal € 25.000 
 • Looptijd: max. 5 jaar  
 •  Rentepercentage: 1,1% per maand over het daadwerkelijk opgenomen bedrag 
 • Beheerskosten: 2% per jaar
 • Eenmalige behandelkosten van € 375 tot € 650 (hangt af van kredietbedrag) 
 • Op ieder moment opnemen en terugstorten 

 

Flexibel krediet

Een Flexibel krediet is een doorlopende flexibele lening voor ondernemers tot maximaal € 25.000. Je kunt op ieder moment geld opnemen en terugstorten. De lening is handig als je op korte termijn wat extra financiële ruimte nodig hebt. Voor onverwachte uitgaven, het inkopen van voorraad, het betalen van leveranciers of kosten voor marketing en sales. Zo kun je altijd door!  

Flexibel krediet is niet voor langlopende investeringen. Zoals het kopen van een bedrijfsbus of machine. Daar is MKB krediet, Microkrediet of Financial Lease voor.  

Opnamelimiet van € 5.000 tot € 25.000 

Arrow

Hoogte bedrag, opnemen en terugstorten 

 1. Met Flexibel krediet kun je op ieder moment geld opnemen en terugstorten.  
 2. Je spreekt met ons een limiet af voor je lening van € 5.000, € 10.000, € 15.000, € 20.000 of € 25.000. Dit is het maximale bedrag dat je kunt lenen. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. 
 3. Voor het beheren van je krediet rekenen we 2% beheerskosten per jaar van de limiet van je lening. De maximale looptijd is 5 jaar. Daarna kijkt een bedrijfsadviseur van Qredits met jou of deze kredietvorm nog het beste past bij jouw situatie. 

Tijdelijke financiering voor jouw bedrijf begint bij Qredits 

Voordelen van Qredits

Gratis coaching en training

Naast het lenen van geld staat Qredits voor je klaar. Iedereen die bij ons een zakelijke lening afsluit, kan een coach krijgen en gratis deelnemen aan trainingen. Zo kun jij je blijven ontwikkelen als ondernemer.

Snel duidelijkheid

Bij Qredits helpen we je snel verder! Na een één-op-één gesprek met een bedrijfsadviseur weet je binnen twee weken of je een krediet kunt krijgen. Daarvoor moeten wel alle benodigde documenten compleet zijn aangeleverd.

Zo werkt een aanvraag voor flexibel krediet:

Om je aanvraag goed en snel te beoordelen, hebben we een aantal documenten nodig. Zorg dat je deze bij de hand hebt en mee kunt sturen.

Voor starters:

 • Je ondernemingsplan. Hier vind je een voorbeeld van een ondernemingsplan.
 • Jouw financiële plan met een opzet voor je investering. Hier vind je een voorbeeld van een financieel plan. 

 Voor bestaande ondernemers:

 • Jaarcijfers van de afgelopen 2 boekjaren
 • Eventueel tussentijdse cijfers
 • Beschrijving van waar je het geld voor nodig hebt
 • Beschrijving van je ondernemingsactiviteiten

Vraag een krediet aan. Zodra jouw aanvraag binnen is, gaan we aan de slag! 

We controleren of de aanvraag compleet is. In alle gevallen hoor je binnen 2 werkdagen van ons. Mist er iets, dan krijg je daarover van ons bericht. Als de aanvraag compleet is, plant een bedrijfsadviseur van Qredits een persoonlijk gesprek met je in. Dit kan bij jou thuis, op de zaak of bij ons op kantoor. 

In het persoonlijke gesprek bespreken we jouw plannen, situatie en de mogelijkheden. We denken met je mee, maar zijn ook realistisch. Vinden we een lening niet verstandig, dan geven we dat aan. We adviseren altijd in belang van jouw bedrijf.

Na het gesprek beoordelen we je aanvraag definitief. Je gegevens worden getoetst bij het Bureau Kredietregistratie (BKR). Een melding daar hoeft geen probleem te zijn. Je hoort binnen twee weken (als we alle documenten hebben) of je krediet kunt krijgen.

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook voor advies over welke lening het beste past bij jouw situatie. Chat met ons of neem contact met ons op. 

Wat klanten zeggen