een vrouw heeft een foodtruck gefinancierd door qredits Arrow

Kredieten voor starters.

Deze 3 kredieten zijn er voor jou als starter

 

Starten met een onderneming

Je bent net gestart met ondernemen. Leuk! Dan kun je wel wat geld gebruiken om je bedrijf te beginnen. Bij Qredits zijn we er voor je. Met drie kredieten speciaal voor starters. En sluit je een krediet bij ons af, kun je een gratis coach krijgen en meedoen aan trainingen. Ga vliegend van start! 

 Welk krediet het best bij je past hangt af van hoeveel geld je nodig hebt en wat voor soort onderneming je hebt. Bekijk hieronder de kredieten en de verschillen.  

Deze 3 kredieten zijn voor jou geschikt als starter

Met microkrediet van Qredits kun je een lening afsluiten tot € 50.000. Om je bedrijf te starten, voor het kopen van inventaris of een vervoermiddel. De gemiddelde looptijd is 5 jaar en de maximale looptijd is 10 jaar. Je betaalt een vast maandbedrag voor rente en aflossing. 

Lees meer over microkrediet

Met MKB-krediet van Qredits kun je een lening afsluiten van € 50.000 tot € 250.000. Je kunt de lening voor allerlei zaken gebruiken. Denk aan opstartkosten voor je bedrijf, werkkapitaal of een grote investering zoals de overname van een bedrijf. De gemiddelde looptijd is 5 jaar en de maximale looptijd is 10 jaar. Je betaalt een vast maandbedrag voor rente en aflossing. 

Lees meer over MKB-krediet

Bedrijven met een sociale missie bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid of inclusiviteit, kunnen sociaal krediet krijgen. Dat is lenen tegen een aantrekkelijke rente! Zo stimuleert Qredits sociaal ondernemerschap. Met sociaal krediet maak je (nog) meer impact! 

Met sociaal krediet kun je lenen tot € 250.000. De gemiddelde looptijd is 5 jaar en de maximale looptijd is 10 jaar. Je betaalt een vast maandbedrag voor rente en aflossing 

Lees meer over sociaal krediet

Een fijn begin voor starters

We geven je de ruimte om je bedrijf te starten. De eerste maanden betaal je alleen rente over het krediet en geen aflossing. Wel zo prettig! Zo heb je de ruimte om op te starten en kun je investeren in je nieuwe bedrijf.

Gratis coaching en training

Naast het lenen van geld staat Qredits voor je klaar. Iedereen die bij ons een zakelijke lening afsluit, kan een coach krijgen en gratis deelnemen aan trainingen. Zo kun jij je blijven ontwikkelen als ondernemer.

Persoonlijke aanpak

Qredits vindt het belangrijk om de aanvraag van een krediet persoonlijk aan te pakken. Wij willen weten wie je bent, wat je situatie is en welke plannen je hebt. Zo denken we met je mee met wat goed is voor jou en je onderneming. Dit doen we in een één-op-één gesprek. Je krijgt een vast aanspreekpunt binnen Qredits. Daar kun je altijd terecht.

Voordelen van zakelijk geld lenen als starter 

 

Met zakelijk krediet help je jouw bedrijf groeien. Hier een paar voordelen op een rij: 

  1. Vliegende start: Bij de start van een onderneming heb je vaak een startkapitaal nodig. Een flink geldbedrag dat niet iedereen op de bank heeft staan! Met een zakelijke lening kun je jouw bedrijf direct starten. Qredits geeft je daarin ook wat ruimte, de eerste maanden betaal je alleen rente en geen aflossing. Wel zo prettig! 
  2. Groeispurt: met krediet kun je jouw onderneming uitbreiden en groeien als een baas. Je hebt het geld dat je nodig hebt om te investeren in apparatuur, personeel en marketing. Met krediet kun je de volgende stap te zetten. 
  3. Flexibiliteit: krediet geeft je de vrijheid om te bewegen. Je kunt het gebruiken zoals jij wilt. Of het nu voor voorraad, nieuwe producten of zelfs als buffer voor onvoorziene kosten is. Het helpt om je bedrijf te beschermen tegen onverwachte obstakels. 
  4. Kansen grijpen: krediet stelt je in staat om kansen te grijpen wanneer ze zich voordoen. Misschien is er een geweldige deal op een partij goederen die je normaal niet kunt veroorloven. Met krediet kun je die deals maken en je concurrenten verslaan.  
  5. Betere cashflow: krediet kan je cashflow een flinke boost geven. Je hebt niet altijd direct toegang tot contant geld, vooral niet in de beginfase van je onderneming. Met krediet kun je rekeningen betalen, leveranciers tevreden houden en je bedrijf soepel laten draaien.  
  6. Opbouwen van kredietgeschiedenis: door verstandig gebruik te maken van krediet kun je een kredietgeschiedenis opbouwen. Dit opent deuren naar toekomstige financieringsmogelijkheden wanneer je bedrijf groeit en meer financiering nodig heeft. Je kunt jouw bedrijf later een hoop gedoe besparen door nu goed om te gaan met krediet. 

Aandachtspunten bij het zakelijk lenen van geld 

Wanneer je als startende ondernemer geld wilt lenen, zijn er belangrijke aandachtspunten om rekening mee te houden. Hier zijn een paar zaken om in gedachten te houden: 

  1. Rentetarieven: Let op de rentetarieven die worden aangeboden door verschillende kredietverstrekkers. Vergelijk ze zorgvuldig en kies degene die het meest gunstig is voor jouw situatie. Een hogere rente kan leiden tot hogere kosten op de lange termijn, dus wees alert. 
  2. Voorwaarden en flexibiliteit: Lees de voorwaarden van de lening grondig door voordat je akkoord gaat. Let vooral op eventuele boetes, kosten of beperkingen die van invloed kunnen zijn op jouw bedrijf. Kies een lening die flexibel genoeg is om aan jouw behoeften te voldoen. Let ook op de mogelijkheid om je bedrijf te laten groeien zonder te veel beperkingen. 
  3. Terugbetalingsmogelijkheden: Zorg ervoor dat je een realistisch beeld hebt van jouw terugbetalingsmogelijkheden. Maak een financiële analyse van jouw bedrijf. Bepaal hoeveel je maandelijks kunt aflossen zonder in de problemen te komen. Sluit je een lening af bij Qredits dan kijken we hierin goed met je mee en geven advies. 
Arrow
Teun (35)

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook voor advies over welke lening, training of coaching het beste past bij jouw situatie. Chat met ons of neem contact met ons op.

Wat klanten zeggen