een beautybehandeling van een krediet klant Arrow

Coachtrajecten voor kredietklanten van Qredits

Haal meer uit jezelf én je onderneming

Qredits helpt verder

Elke ondernemer kan wel eens wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld met je strategie, marketing en sales, het beheren van je financiën of het aannemen van personeel. Starter of ervaren ondernemer. Wat je uitdaging ook is, kredietklanten van Qredits kunnen een gratis coach krijgen die helpt! 

Coaching voor ondernemers

Een coach van Qredits helpt je bij uitdagingen of het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden. Hier kunnen coaches je onder andere bij helpen: 

 

Een coach helpt je bij het opstellen van een duidelijke en realistische visie voor je bedrijf. Ook helpt de hij of zij met een strategie om je doelen te bereiken en een actieplan.

Samen met je coach ontwikkel je een effectieve strategie om je producten en diensten op de markt te brengen, te promoten en te verkopen.

Je leert om je cijfers op orde te krijgen en beter te begrijpen. Ook krijg je hulp bij je financiële planning en budgettering.

Een coach helpt je met vraagstukken rondom personeel en leidinggeven. Denk aan het werven en aannemen van personeel. Maar ook het creëren van een positieve werkomgeving, beoordelingen en ontwikkelen.

Niemand is perfect en iedereen heeft zijn of haar eigen uitdagingen. Een coach geeft je inzicht in je sterke punten en ontwikkelkansen. Zo groei je als mens en ondernemer!

Ondernemen bestaat ook uit keuzes maken en omgaan met uitdagingen. En dat kan best spannend zijn. Een coach ondersteunt je bij het nemen en uitvoeren van belangrijke beslissingen.

Heb je een kortere vraag en wil je dat iemand even meedenkt? Bijvoorbeeld over een investering of iets waar je niet uitkomt. Stuur je vraag naar coaching@qredits.nl. Een regio-coördinator van Qredits neemt contact met je op en helpt je verder! 

De coaches van Qredits

Het coach-netwerk van Qredits bestaat uit 600+ vrijwillige ondernemers en professionals uit verschillende bedrijfstakken. Stuk voor stuk enthousiaste mensen uit het bedrijfsleven die het klappen van de zweep kennen. En die hun ervaring, kennis en kunde graag inzetten om ondernemers te helpen. 

Business coach voor ondernemers, door ondernemers 

Zo werkt het

 

  • Aanvraag doen. Je doet een aanvraag voor een coach. Een coachtraject duurt gemiddeld 6 maanden. 
  • Persoonlijk gesprek. We nemen contact met je op en bespreken je vraag en behoefte. 
  • Vinden van de juiste match! We zoeken de juiste coach die matcht met jouw hulpvraag. 
  • Kennismaken met je coach. In een kennismakingsgesprek kijken jullie of er zowel op persoon als op inhoud een klik is. Als dat zo is, gaat jullie traject van start! 
  • Evalueren. Na 6 maanden kijken we samen of je het traject wil stoppen of kosteloos verlengen. Heb je een vraag op ander gebied? Dan kun je natuurlijk van coach wisselen! 

Gratis meedoen aan trainingen

Naast coaching kunnen kredietklanten bij Qredits gratis meedoen aan trainingen. Zo stimuleren we ondernemerschap! Ontwikkel jezelf en je bedrijf. 

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook met de vraag of coaching iets voor jou is. Chat met ons of neem contact met ons op. 
 

Wat klanten zeggen