Een zakelijk krediet aanvragen via je mobiel. Arrow

Proces van aanvraag tot aflossing

Stap voor stap het verloop van jouw financiering

Proces van aanvraag tot aflossing

Zakelijk krediet aanvragen en aflossen gaat bij Qredits snel en makkelijk. Je betaalt terug onder goede voorwaarden en er zijn opties om je lening extra af te lossen. Bekijk hieronder het hele proces van aanvraag tot aflossing. 

Meer dan alleen krediet.

Zo werkt het: van aanvraag tot aflossing

Krediet vraag je makkelijk aan via de aanvraagmodule. Daarin vragen we je om jouw persoons- en bedrijfsgegevens in te vullen. En waar nodig wat extra informatie, zoals een ondernemingsplan of jaarcijfers. Lever alles zo compleet mogelijk aan. Dan kunnen wij jouw aanvraag goed en snel beoordelen. 

We controleren of de aanvraag compleet is. In alle gevallen hoor je binnen 2 werkdagen van ons. Mist er iets, dan krijg je daarover van ons bericht. Als de aanvraag compleet is, plant een bedrijfsadviseur van Qredits een persoonlijk gesprek met je in. Dit kan bij jou thuis, op de zaak of bij ons op kantoor. 

In het persoonlijke gesprek bespreken we jouw plannen, situatie en de mogelijkheden. We denken met je mee, maar zijn ook realistisch. Vinden we een lening niet verstandig, dan geven we dat aan. We adviseren altijd in belang van jouw bedrijf.

Na het gesprek beoordelen we je aanvraag definitief. Je gegevens worden getoetst bij het Bureau Kredietregistratie (BKR). Een melding daar hoeft geen probleem te zijn. Je hoort binnen twee weken (als we alle documenten hebben) of je krediet kunt krijgen.

Is je aanvraag goedgekeurd? Dan stellen we een leningsovereenkomst op. Met je bankpas kun je deze overeenkomst digitaal ondertekenen. Wel zo makkelijk! Na ondertekening staat het krediet in de meeste gevallen de volgende dag op je rekening.

Zodra je krediet ontvangt, start ook het aflossen. De eerste maanden hoef je nog niet af te lossen, je betaalt alleen rente. Zo heb je wat ruimte om te starten of je investering te doen. Na 3 of 6 maanden start je met aflossen. Dit moment en de hoogte van de aflossing overleg je met je financieel adviseur van Qredits. Jouw maandbedrag incasseren we de 25e van iedere maand. Extra aflossen? Dat kan boetevrij onder bepaalde voorwaarden. Die vind je in de voorwaarden van jouw krediet.

Sociaal Beheer: hulp als het even niet lukt

Een tegenvaller kan iedereen overkomen. Lukt het niet om je maandbedrag te betalen? Of gaat het financieel niet goed met je bedrijf? Ga met ons in gesprek. Dan zoeken we samen naar een oplossing. Bijvoorbeeld met een pauze op je aflossing en/of door je te koppelen aan een Qredits-coach. We zijn er voor je, ook als het even niet lukt. Dit noemen we Sociaal Beheer. 

Trainingen 

Kredietklanten kunnen gratis meedoen aan trainingen. Dit zijn lesprogramma’s, webcolleges en trainingen over allerlei interessante onderwerpen.  

Qredits-coach 

Iedereen die bij Qredits leent, kan een coach krijgen. Deze coach ondersteunt je bij uitdagingen of het leren van vaardigheden. Onze coaches zijn ervaren ondernemers of professionals op financieel of marketinggebied. Zij helpen graag!  

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook voor advies over welke lening het beste past bij jouw situatie. Chat met ons of neem contact met ons op. 
 

Wat klanten zeggen