qredits coach praat met een vrouw over haar onderneming Arrow

Vrijwillige Qredits-coach worden

Help ondernemers met jouw kennis en ervaring

Qredits-coach brengt je veel 

We zoeken ondernemers die vanuit hun eigen passie voor ondernemen andere ondernemers willen helpen. Je deelt en verrijkt je eigen kennis en ervaring op het gebied van ondernemerschap. Het is een vrijwillige functie, maar je krijgt er veel leuke contacten en dankbaarheid voor terug! Ook leer je hoe je effectief kunt communiceren en anderen kunt motiveren en inspireren.  

Als coach krijg je zelf ook verschillende inhoudelijke trainingen om jouw kennis te verbreden. Daarbij leer je ook hoe je jouw kennis overbrengt op andere ondernemers in jouw coachtrajecten. 

Onderwerpen waar ondernemers hulp bij kunnen gebruiken: 

 • Strategie. Het opstellen van een duidelijke en realistische visie voor het bedrijf. Of om doelen te bereiken.  
 • Marketing en Verkoop. Een strategie om producten of diensten op de markt te brengen, te promoten en te verkopen.  
 • Financieel en administratief. Het op orde krijgen en beter begrijpen van cijfers over het bedrijf. En hulp bij financiële planning en budgettering.  
 • Personeel en leidinggeven. Vraagstukken rondom personeel en leidinggeven. Zoals het werven en aannemen van personeel. Maar ook het creëren van een positieve werkomgeving, beoordelingen en ontwikkelen. 
 • Persoonlijke effectiviteit. Inzicht geven in sterke punten en ontwikkelkansen.  
 • Belangrijke keuzes maken. Begeleiding bij het maken en uitvoeren van belangrijke beslissingen voor het bedrijf of jezelf.  

Een eigen omgeving Coach Community

Als Qredits-coach krijg je een eigen account waarmee je in kunt loggen in onze online coachomgeving. Daarin kun jij jouw gespreksverslagen kwijt, die alleen door jou zijn in te zien. Alles op één plek.   

Zo werkt Qredits-coach worden

 1. Aanmelden. Meld je aan als Qredits-coach. We nemen daarna snel contact met je op om verder kennis te maken.  
 2. Intake. In een kennismakingsgesprek kijk je samen met de Regiocoördinator Coaching of Qredits en jij bij elkaar passen in deze rol. 
 3. Introductiedag. Tijdens een introductiedag voor nieuwe coaches nemen we je mee in onze missie en visie. Zo maak je nog beter kennis met Qredits. Samen met een professionele trainer ga je die dag ook dieper in op onze doelgroep, communicatiestijlen en de nodige coachvaardigheden. Een leuke dag waar je veel van leert! 
 4. Coachtraject. Qredits koppelt je aan een ondernemer met een hulpvraag. Dit doen we op basis van jouw expertise en ervaring en de behoeften en doelen van de ondernemer. In een kennismakingsgesprek met de ondernemer kijk je samen of jullie zowel als persoon als op inhoud een klik hebben. Hierna gaat jullie traject van start.  
 5. Evaluatie. Tijdens en aan het einde van het coachtraject bewaken we samen de voortgang en vragen we jullie beiden om feedback. Het coachtraject kan daar stoppen of verlengd worden. Is het traject klaar? Dan kun je aan een nieuwe ondernemer gekoppeld worden. Alles doen we natuurlijk in overleg! 
Arrow

Meld je aan als vrijwillige Coach

Vul het formulier zo goed mogelijk in.

Wat gaat er daarna gebeuren?

 • Je ontvangt een bevestigingsmail
 • Een regio coördinator zal telefonisch contact met je opnemen
 • Hieruit volgt een afspraak voor een intake gesprek
 • Zijn we allebei blij? Dan verwelkomen we je graag als coach!
Geboortedatum
Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.
Arrow
Teun (35)

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook voor advies over welke lening, training of coaching het beste past bij jouw situatie. Chat met ons of neem contact met ons op.

Wat klanten zeggen