een vrouw droomt van een eigen onderneming Arrow

Geldfit geeft je inzicht in jouw financiële situatie

Doe de Geldfit test

De financiële situatie van jouw onderneming

Als ondernemer wil je inzicht hebben in je financiën. Qredits helpt je hierbij. Met de gratis en anonieme Geldfit check weet jij precies hoe je er als ondernemer financieel voorstaat. Ook als je hulp nodig hebt, zie je bij wie je terecht kan. Zo voorkom je verdere problemen of eventuele schulden. Handig toch? 

Zo werkt Geldfit

Geldfit Zakelijk helpt jou als ondernemer of ZZP’er in Nederland om je bewust te worden van je financiële risico’s en rechten. De gratis en anonieme Geldfit test bestaat uit een aantal korte vragen. Op basis van jouw antwoorden ontvang je een persoonlijk advies. Daarnaast krijg je ook tips speciaal gericht op jouw zaak. Kan jij elke maand je vaste lasten betalen en ook genoeg geld overhouden om van te leven? Dan zijn jouw geldzaken fit! 

Waarom Geldfit?

  • Gratis en anoniem        
  • Snel en makkelijk inzicht in jouw financiën 
  • Hulpaanbod bij jou in de buurt 

Gratis advies over jouw financiële situatie

Iedere financiële situatie is anders. Daarom kunnen ondernemers en ZZP’ers in Nederland terecht bij Geldfit Zakelijk voor financiële hulp. Deze hulp is onderdeel van de Nederlandse Schuldhulproute en bevat coaching van (oud) ondernemers, een online vraagbaak en meer. Alles om jou te helpen bij je financiën en je bewust te maken van de risico’s en rechten. 

Tip: ook als ex-ondernemer kun je een gratis financiële check doen met de particuliere Geldfit check. 

Ben jij benieuwd naar jouw financiële situatie of heb je zorgen over geld? Doe de check! 

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Chat met ons of neem contact met ons op. 
 

Wat klanten zeggen