een vrouw droomt van een nieuw bedrijfspand Arrow

Zakelijk krediet

Financiering voor jouw bedrijf

Jouw kredietoplossing

Qredits biedt financiering voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Bij ons kun je geld lenen als zelfstandig ondernemer. Voor het opstarten van je bedrijf, om te investeren of te groeien. In een persoonlijke gesprek denken we mee met de best passende kredietoplossing voor jou. 

Voor elke situatie een passend krediet 
Je bedrijf opstarten, inventaris aanschaffen, een bedrijf overnemen of een bedrijfspand aankopen. Daar heb je geld voor nodig. Van lange tot flexibele en kortlopende zakelijke leningen. Wij helpen je met een passend krediet dat jouw plannen financiert. 

Zakelijk krediet uitgelegd 
Een krediet is een zakelijke lening. De gemiddelde looptijd is bij ons 5 jaar. Per maand betaal je een vast bedrag (annuïtair). In overleg met de bedrijfsadviseur kun je kiezen voor een korte of lange looptijd. 

Financiering voor jouw bedrijf of investering begint bij Qredits!

Qredits is een stichting

Stichting zonder winstoogmerk

Dat betekent dat we onze winst teruggeven aan ons doel: ondernemerschap bevorderen en verbeteren.

Investeren in ondernemerschap

Alles wat we verdienen, investeren we in de verbetering van het ondernemerschap in Nederland.

Tools voor ondernemers

Met goede coaching en opleidingen biedt Qredits ondernemers tools om hun bedrijf te laten slagen.
Arrow

Hoeveel krediet wil je lenen?

Vul het krediet en de looptijd in en krijg direct een indicatie van je maandbedrag.

Voordelen van Qredits

Persoonlijke aanpak

Krediet pakken we bij Qredits persoonlijk aan! We willen weten wie je bent, wat je situatie is en welke plannen je hebt. Zo denken we mee met wat goed is voor jou en je bedrijf. Dit doen we in een persoonlijk 1-op-1-gesprek. Je krijgt een vast aanspreekpunt binnen Qredits. Daar kun je altijd terecht.

Snel duidelijkheid

Bij Qredits helpen we je snel verder! Na een 1-op-1-gesprek met een bedrijfsadviseur weet je binnen twee weken of je een krediet kunt krijgen. Daarvoor moeten wel alle documenten compleet en binnen zijn.

Gratis coaching en training

Ook na het lenen van geld staan we voor je klaar! Iedereen die bij Qredits leent, kan een coach krijgen en deelnemen aan trainingen. Zo kun jij je blijven ontwikkelen.

Hoe werkt een kredietaanvraag?

Online krediet aanvragen.

Zodra jouw aanvraag binnen is gaan we aan de slag!  

Controle van je aanvraag.

We controleren of de aanvraag compleet is. Mist is er iets, dan krijg je daarover van ons bericht. 

Persoonlijk gesprek

In het persoonlijke gesprek bespreken we jouw plannen, situatie en de mogelijkheden.

Beoordeling aanvraag

Na het gesprek beoordelen we je aanvraag definitief.

Arrow

Vragen over de kredietaanvraag:

Vraag een krediet aan. Zodra jouw aanvraag binnen is, gaan we aan de slag! 

We controleren of de aanvraag compleet is. In alle gevallen hoor je binnen 2 werkdagen van ons. Mist er iets, dan krijg je daarover van ons bericht. Als de aanvraag compleet is, plant een bedrijfsadviseur van Qredits een persoonlijk gesprek met je in. Dit kan bij jou thuis, op de zaak of bij ons op kantoor. 

In het persoonlijke gesprek bespreken we jouw plannen, situatie en de mogelijkheden. We denken met je mee, maar zijn ook realistisch. Vinden we een lening niet verstandig, dan geven we dat aan. We adviseren altijd in belang van jouw bedrijf.

Na het gesprek beoordelen we je aanvraag definitief. Je gegevens worden getoetst bij het Bureau Kredietregistratie (BKR). Een melding daar hoeft geen probleem te zijn. Je hoort binnen twee weken (als we alle documenten hebben) of je krediet kunt krijgen.

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook voor advies over welke lening het beste past bij jouw situatie. Chat met ons of neem contact met ons op. 
 

Wat klanten zeggen