tijdens een zakelijke training lacht een man naar de qredits trainer Arrow

Toekomstgericht ondernemen - voor gemeenten

Help bestaande ondernemers verduurzamen

Toekomstbestendig

Als gemeente wil je dat de ondernemers in jouw gemeente stevig in hun schoenen staan. De toekomst met vertrouwen tegemoet gaan! Bestaande ondernemers lopen vanzelf tegen vragen aan als hoe ga ik om met groei? Hoe word en blijf ik toekomstbestendig? Onderwerpen waar de gemeente bij kan helpen. Met het lesprogramma Toekomstgericht ondernemen hielpen gemeenten bestaande ondernemers verder! 

Let op: Helaas is het op dit moment niet mogelijk om de training te volgen of aan te vragen. Bekijk daarom onze ondernemersschool of andere trainingen om ondernemers verder te helpen. 

Na het lesprogramma hebben ondernemers: 

  • Een groeistrategie en duurzaam businessmodel ontwikkeld. 
  • Kennis van hoe om te gaan met groei. 
  • Nieuwe inzichten voor hun bedrijf. 
  • Alle vertrouwen in de toekomst van hun zaak! 

Over het lesprogramma Toekomstgericht ondernemen

Toekomstgericht Ondernemen is hét lesprogramma waarmee ondernemers geholpen worden met hun vraagstukken over hun bestaande bedrijf. Vragen over investeringen, personeel, financiën, de markt en sales. In programma van 6 weken houden ze hun bedrijf tegen het licht. Samen met vier experts ontwikkelen ze een duurzaam businessmodel. Waarmee ze met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan! In de weken erna worden de ondernemers begeleid en gestimuleerd om de plannen uit te voeren.   

‘Door het enthousiasme van alle ondernemers leer je ontzettend veel van elkaar. Ik kijk opnieuw met een frisse en kritische blik naar mijn eigen bedrijf’

Kim van der Zee

Wijn&Spijslokaal de Kastanje

Trainingen Qredits

Het is helaas niet meer mogelijk voor gemeenten en ondernemers om het lesprogramma Toekomstgericht ondernemen aan te vragen en te volgen. Heb je interesse om trainingen aan te bieden voor jouw gemeente? Bekijk dan de ondernemersschool of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Chat met ons of neem contact met ons op. 
 

Wat klanten zeggen