na een training van qredits praten een man en vrouw nog even na Arrow

Adviesgesprek

Persoonlijk advies om jou verder te helpen

Antwoord op jouw vraag

Of je nu meer wilt weten over het verloop van je krediet of over onze coach- en trainingsmogelijkheden, wij helpen je op weg. We hebben de meestgestelde vragen voor je verzameld om je snel te helpen. Zit hier je vraag niet tussen? Vraag dan een adviesgesprek aan en krijg persoonlijk advies voor jouw situatie.

 • Krediet aanvragen
 • Coachingtrajecten
 • Trainingen

De 10 meestgestelde vragen over:

Krediet

 • 1. Wat zijn de minimale voorwaarden voor een krediet bij Qredits?

Wij hebben geen vaste voorwaarden. Ook geen voorwaarden voor bijvoorbeeld een eigen inbreng. We kijken naar jouw persoonlijke situatie. Het is wel belangrijk dat je een Nederlandse onderneming hebt. 

 • 2. Kan ik een kredietaanvraag indienen met een BKR registratie?

Ja, ook met een BKR registratie kun je een kredietaanvraag indienen. Het is handig als je bij de aanvraag vast een BKR overzicht met toelichting meestuurt. Bijvoorbeeld een foto of screenshot. Dit overzicht kan je vinden op www.mijnbkr.nl. Heb je een codering bij het BKR? Geef dan in de toelichting aan hoe deze codering is ontstaan of hoe je het opgelost hebt.

 • 3. Hoeveel kan ik minimaal en maximaal lenen bij Qredits?

Een Microkrediet kun je aanvragen vanaf €500. Het maximale kredietbedrag dat je bij ons kunt lenen is €250.000. 

 • 4. Kan ik vervroegd aflossen?

Ja, één jaar nadat jouw krediet is verstrekt, kun je vervroegd aflossen. De hoogte van de aflossing is afhankelijk van de voorwaarden van jouw krediet.

Coaching

 • 5. Kan ik hulp krijgen bij het schrijven van mijn ondernemingsplan als ik geen klant ben?

Ja, ook als je geen krediet hebt bij Qredits, kun je hulp krijgen bij je ondernemingsplan. Er is een speciaal coachtraject om jou hierbij te begeleiden. In een traject van 3 maanden helpt een Qredits-coach je met het structureren van je ideeën. Dit kun je vervolgens uitwerken tot een plan. Jij schrijft je eigen plan en de coach leest mee en adviseert. Onze andere coachtrajecten kun je alleen volgen als je krediet hebt bij Qredits.

 • 6. Wat kan ik als Qredits-klant verwachten van een coachtraject?

Iedereen die bij Qredits leent, kan zich gratis aanmelden voor een coachtraject. Dit doe je in de MijnQredits omgeving. In een coachingtraject krijg je begeleiding van één van onze 600 coaches. Elke coach heeft één of meer specialisaties. Wij gaan op zoek naar de beste match voor jou. Zo krijg je advies van een expert, gericht op jouw behoefte. 

 • 7. Hoelang duurt een coachtraject?

Een coachtraject duurt minimaal 3 en maximaal 6 maanden. Heb je na 6 maanden behoefte aan meer coaching? Dan kun je het traject verlengen.

Training

 • 8. Welke training kan ik volgen als starter?

Voor startende ondernemers hebben we meerdere trainingen. Bijvoorbeeld de training Boekhouden basis, training Social media basis, training Belastingen en meer. Wil je weten welke training het beste past bij jouw persoonlijke situatie? Vraag dan een adviesgesprek aan.

 • 9. Waar vinden de trainingen plaats?

In onze trainingskalender vind je alle data en de locaties van de trainingen. Kies een training die bij jou past en schrijf je in!

 • 10. Voor wie worden de trainingen gegeven?

Voor zowel startende als bestaande ondernemers bieden wij trainingen. Waar jij je ook in wilt ontwikkelen, we hebben trainingen voor ondernemers binnen verschillende onderwerpen. Van een training social media tot een webcollege over financieren. Kies jouw onderwerp en bekijk ons aanbod. De trainingen zijn gratis voor kredietklanten. Als je nog geen klant bent, kun je voor kleine bijdrage een sessie volgen. De prijzen vind je in de trainingskalender.

Arrow

Adviesgesprek aanvragen

Wil je advies over jouw persoonlijke situatie? Vul het formulier in en stel je vraag aan ons. Wij helpen je verder.

Geslacht
Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

Wat klanten zeggen