Arrow

Gemeenten & partners

We werken samen met verschillende partijen 

Ondernemerschap stimuleren

Ondernemers zorgen dat de gemeente bloeit! Gemeentes spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling en stimulatie van ondernemers. Qredits helpt gemeenten en partners met de ontwikkeling van ondernemers. Met lesprogramma voor starters, statushouders en bestaande ondernemers. Pak jouw rol als gemeente en stimuleer ondernemerschap! 

Qredits is een stichting

Stichting zonder winstoogmerk

Dat betekent dat we onze winst teruggeven aan ons doel: ondernemerschap bevorderen en verbeteren.

Investeren in ondernemerschap

Alles wat we verdienen, investeren we in de verbetering van het ondernemerschap in Nederland.

Tools voor ondernemers

Met goede coaching en opleidingen biedt Qredits ondernemers tools om hun bedrijf te laten slagen.

Wij zijn Qredits

De businesspartner voor startende en ervaren ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. We zijn een kredietverstrekker, maar ook een coach en trainer. We staan naast ondernemers, denken met hen mee en bieden kansen. Zo stimuleren wij ondernemerschap.  

Investeren in ondernemerschap

Qredits is een stichting zonder winstoogmerk. Dat betekent dat we onze winst teruggeven aan ons doel: ondernemerschap bevorderen en verbeteren. We investeren in ondernemerschap. En doen er alles aan om het potentieel van ondernemers te vergroten. 

Krediet, coaching en training

We bieden een uniek totaalpakket van krediet, coaching, training, les- en onderwijsprogramma’s. Iedere ondernemer met een Qredits-lening kan een gratis coach krijgen en meedoen aan trainingen. Zo halen ondernemers meer uit hun bedrijf! Als stichting zonder winstoogmerk staat het succes van ondernemers bij ons voorop. Ondernemen begint bij Qredits. 

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Chat met ons of neem contact met ons op. 
 

Wat klanten zeggen