een leuk gesprek tijdens het coachen van een qredits ondernemer Arrow

Coaching voor startende ondernemers

Een coach helpt met de start van je bedrijf

Een Qredits-coach maakt het verschil

Een bedrijf beginnen is leuk en spannend! Er komt natuurlijk veel op je af. Dan is een beetje hulp of advies fijn. Bij Qredits kun je een coach krijgen die je helpt met de start van je bedrijf. Zoals een ondernemersplan, financiën en sales. Ben je al klant bij Qredits? Dan is coaching gratis!  

Een coach inschakelen kan net het verschil maken voor jou als ondernemer. Je staat er dan niet alleen voor. Een business coach van Qredits staat voor je klaar en helpt je verder. 

Hier kun je als starter een coach voor krijgen

Even sparren of meedenken 

Heb je een kortere vraag en wil je dat iemand even meedenkt? Bijvoorbeeld over een investering of iets waar je niet uitkomt. Stuur je vraag naar coaching@qredits.nl. Een regio-coördinator van Qredits neemt contact met je op en helpt je verder! 

Voordelen van een business coach voor starters

Er zijn veel redenen om gebruik te maken van een coach voor jezelf en je bedrijf.  Qredits helpt met een vliegende start van jouw onderneming. Geeft je kennis en vertrouwen. Zo vergroot je jouw kans op succes!

  • Frisse blik. Een coach kijkt met een neutrale en frisse blik naar je bedrijf. En ziet daardoor kansen of oplossingen die jij misschien niet (meer) ziet. 
  • Mentor en klankbord. Even sparren of je gedachten kwijt kunnen. Een coach is er voor jou en luistert met aandacht naar jouw ideeën, uitdagingen en twijfels. Hij of zij geeft je waardevolle feedback. 
  • Ontwikkelen van vaardigheden. Een coach leert je vanuit zijn of haar eigen ervaring vaardigheden die je goed kunt gebruiken. Denk aan leiderschap, communicatie of sales. Maar net wat jij nodig hebt! 
  • Doelen halen. Een business coach houdt je scherp op het halen van je doelen. Ook motiveert een coach je om te blijven werken aan groei.  
  • Innovatie en aanpassingsvermogen. in een snel veranderende omgeving is het belangrijk om innovatief te zijn. Je moet je aanpassen aan nieuwe trends en ontwikkelingen. Een coach helpt je hierbij. Denk aan het ontwikkelen van een innovatieve mindset, nieuwe ideeën en het implementeren van veranderingen in je bedrijf.  
  • Netwerken en samenwerking. Een coach kan je introduceren bij waardevolle connecties en netwerken. Dit opent de deur naar nieuwe partnerships, klanten en groeikansen.  
  • Zelfvertrouwen en veerkracht. Ondernemen kan uitdagend zijn en soms kun je je zelfvertrouwen verliezen. Een coach is er om je te ondersteunen en je te helpen om te gaan met tegenslagen. Ze zullen je aanmoedigen om door te zetten en te geloven in jezelf!

Gratis meedoen aan trainingen 

Naast coaching kunnen kredietklanten bij Qredits gratis meedoen aan trainingen. Zo stimuleren we ondernemerschap! Ontwikkel jezelf en je bedrijf. 

Wat klanten zeggen

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook met de vraag of coaching iets voor jou is. Chat met ons of neem contact met ons op.