mensen staan te praten na een cursus van Qredits Arrow

Coach Community

Een netwerk van succesvolle ondernemers en professionals

Samen in een netwerk van vrijwillige coaches

Qredits-coaches helpen ondernemers met uitdagingen en het ontwikkelen van vaardigheden. Ondernemers kunnen een coachtraject aanvragen voor hulp bij bijvoorbeeld het ondernemingsplan, marketing en verkoop of de financiën. Elke coach heeft een eigen specialisme. 

In ons coachnetwerk van 600 Qredits-coaches gaan we altijd op zoek naar de perfecte match met de ondernemer.

  • Online coach community
  • Evenementen voor Qredits-coaches
  • Word ook Qredits-coach

Deel je kennis en help ondernemers op weg

Als startende ondernemer komt er veel op je af. Wel zo fijn als er dan iemand met je meekijkt of met je kan sparren over je ondernemingsplan. Iemand met ervaring in ondernemerschap of in een bepaalde branche. Iemand die helpt om ondernemersdromen waar te maken. Zo iemand als een Qredits-coach.  

Zo maak je impact als coach

Verbinden

samenwerking leidt tot succes

Persoonlijk

persoonlijk betrokken bij onze klanten

Sociaal

bijdrage leveren aan de maatschappij

Word ook vrijwillige Qredits-coach

Als Qredits-coach begeleid je startende en bestaande ondernemers. Met jouw kennis en ervaring help je ondernemers op weg. Zo draag je bij aan het versterken van hun ondernemerschap.  

Vaardigheden als luisteren, vragen stellen en spiegelen zijn nodig om de ondernemer goed te kunnen begeleiden. Krijg jij energie van anderen verder helpen en heb jij passie voor ondernemerschap? Meld je dan nu aan als vrijwillige Qredits-coach.  

Dit levert het je op

  • We bieden Qredits-coaches diverse trainingen waardoor je als coach je kennis verbreedt.
  • We organiseren regelmatig bijeenkomsten, een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken.
  • Je leert van andere coaches en ontwikkelt je coachvaardigheden in trajecten met onze klanten. 

Online coach community

Speciaal voor onze coaches is er een online coach community ingericht. Hier komen coaches samen om vragen te stellen en inspiratie met elkaar te delen. Bijvoorbeeld een branche-specifieke vraag of succesverhaal van een ondernemer. Ook vind je hier je coachtrajecten, kun je gespreksverslagen maken en afspraken inplannen.

Voor de 600 coaches in onze community zoeken wij altijd naar de perfecte match. Een goede match is belangrijk voor het vertrouwen en de persoonlijke groei van de ondernemer. Door de coachtrajecten van Qredits neemt het aantal succesvolle ondernemingen toe. Wil jij daar ook jouw bijdrage aan leveren? Meld je aan als Qredits-coach en help ondernemers verder! 

Het aantal ondernemingen dat mede door coaching na 5 jaar nog actief is, ligt ruim 10% hoger dan het landelijke gemiddelde. 

Events voor de Coach Community

Als Qredits-coach breid je ook je eigen netwerk uit. We organiseren verschillende evenementen speciaal voor onze Qredits-coaches. Bijvoorbeeld een Meet en Greet in de regio, introductiedagen voor nieuwe coaches en een landelijk coach event. Deze evenementen bieden een mooie gelegenheid om verbinding te zoeken met jouw mede-coaches.  

Arrow

Dat omdenken, zoeken naar een alternatief verdienmodel, dat is voor sommige ondernemers echt een eyeopener.

Joke Ridderhof

Joke Ridderhof

Qredits Coach

Arrow
Teun (35)

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook voor advies over welke lening, training of coaching het beste past bij jouw situatie. Chat met ons of neem contact met ons op.

Wat klanten zeggen