Een man werkt aan een auto en wil graag informatie over kreidet Arrow

Bedrijfslening

Jouw dromen realiseren met een bedrijfslening

Dit houdt een bedrijfslening in

Een bedrijfslening is een zakelijke lening tot maximaal € 250.000. Het is financiering voor je onderneming. De looptijd van een bedrijfslening bij Qredits is 1 tot 20 jaar, afhankelijk van de lening. Tijdens de looptijd betaal je elke maand een vaste rente en aflossing. 

Let op: ben jij een sociale ondernemer? Dan kom je in aanmerking voor ons sociaal krediet. Je kan dan een bedrijfslening aanvragen met een aantrekkelijk rentepercentage van 7,95%. 

Heb je plannen om te investeren of een bedrijfsruimte te kopen? Met een bedrijfslening van Qredits kun je lenen als ondernemer tot € 250.000. Zo laat jij je bedrijf groeien! Bekijk alle mogelijkheden en lees hoe het werkt.  
 

Belangrijk bij het afsluiten van een bedrijfslening

Het maakt niet uit welke soort zakelijke lening je afsluit. Het is altijd goed om de volgende zaken in de gaten te houden. Zoek uit wat de gevolgen zijn voor jouw situatie, dan kom je niet voor verassingen te staan. En sluit met een gerust hart een lening af. Hou rekening met: 

 • Rentetarieven 
 • Voorwaarden, af te lossen bedragen en aflossingstermijnen 
 • Het geleende bedrag 
 • Kosten van de lening 
 • Persoonlijke financiële situatie 
Arrow

Hoeveel krediet wil je lenen?

Vul het krediet en de looptijd in en krijg direct een indicatie van je maandbedrag.

Waarom een bedrijfslening bij Qredits

Met een bedrijfslening krijg je financiële ondersteuning waarmee jij jouw plannen kunt realiseren. Bij Qredits hebben we zakelijke leningen voor elke situatie. Met flexibele voorwaarden die passen bij jouw behoeften. Naast geld, krijg je ook begeleiding en coaching van deskundige professionals. Dat is fijn! 

We zijn toegankelijk voor ondernemers die geen lening kunnen krijgen bij traditionele banken. Wij bieden een uitgebreid netwerk en ondersteuning, waaronder netwerkevenementen en trainingen. Neem de volgende stap naar groei en succes voor je bedrijf met een bedrijfslening. 

Financiering voor jouw bedrijf of investering begint bij Qredits! 

Voordelen van een bedrijfslening bij Qredits

 • Financiële ruimte om jouw dromen realiseren; Je wil nieuwe apparatuur aanschaffen, je voorraad uitbreiden of investeren in marketingcampagnes. Een zakelijke lening biedt jou in deze situaties de nodige ondersteuning. 
 • Individueel advies op maat; Persoonlijke begeleiding gericht op jouw behoeften als ondernemer. Elke situatie is anders. Dat begrijpen wij. We denken met je mee en geven gericht advies.  
 • Gratis coaching; Ondernemers met een lening bij Qredits kunnen een gratis coach krijgen. Dit is een professional met ervaring. Hij of zij helpt je met vraagstukken over jouw bedrijf. Dit brengt jouw onderneming verder!  

Hoe werkt een kredietaanvraag?

Online krediet aanvragen.

Zodra jouw aanvraag binnen is gaan we aan de slag!  

Controle van je aanvraag.

We controleren of de aanvraag compleet is. Mist is er iets, dan krijg je daarover van ons bericht. 

Persoonlijk gesprek

In het persoonlijke gesprek bespreken we jouw plannen, situatie en de mogelijkheden.

Beoordeling aanvraag

Na het gesprek beoordelen we je aanvraag definitief.

Arrow

Vragen over het aanvragen van een bedrijfslening

Om je aanvraag goed en snel te beoordelen, hebben we een aantal documenten nodig. Zorg dat je deze bij de hand hebt en mee kunt sturen.

Voor starters:

 • Je ondernemingsplan. Hier vind je een voorbeeld van een ondernemingsplan.
 • Jouw financiële plan met een opzet voor je investering. Hier vind je een voorbeeld van een financieel plan. 

 Voor bestaande ondernemers:

 • Jaarcijfers van de afgelopen 2 boekjaren
 • Eventueel tussentijdse cijfers
 • Beschrijving van waar je het geld voor nodig hebt
 • Beschrijving van je ondernemingsactiviteiten

Na het gesprek beoordelen we je aanvraag definitief. Je gegevens worden getoetst bij het Bureau Kredietregistratie (BKR). Een melding daar hoeft geen probleem te zijn. Je hoort binnen twee weken (als we alle documenten hebben) of je krediet kunt krijgen.

In het persoonlijke gesprek bespreken we jouw plannen, situatie en de mogelijkheden. We denken met je mee, maar zijn ook realistisch. Vinden we een lening niet verstandig, dan geven we dat aan. We adviseren altijd in belang van jouw bedrijf.

Vraag online je lening aan. Zodra jouw aanvraag binnen is gaan we aan de slag!  

We controleren of de aanvraag compleet is. In alle gevallen hoor je binnen 2 werkdagen van ons. Mist er iets, dan krijg je daarover van ons bericht. Als de aanvraag compleet is, plant een bedrijfsadviseur van Qredits een persoonlijk gesprek met je in. Dit kan bij jou thuis, op de zaak of bij ons op kantoor. 

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook voor advies over welke lening het beste past bij jouw situatie. Chat met ons of neem contact met ons op. 

Wat klanten zeggen