een vrouw ziet haar nieuwe onderneming voor zich na een zakelijke training Arrow

Onderneming starten

Wij helpen je op weg

Qredits helpt bij starten onderneming

Bij de start van je bedrijf komt het een en ander kijken. Zo moet je bijvoorbeeld een ondernemingsplan maken voor financiering. En heb je een verkoopplan nodig om goed van start te gaan. Wij helpen je op weg! 

Met een ondernemersschool voor starters, waarin je met andere ondernemers een ondernemingsplan maakt voor je bedrijf. Of handige e-learnings en templates waar je zelf mee aan de slag kunt.  

  • Hulp bij het maken van een ondernemingsplan.
  • Training en coaching voor het starten van jouw onderneming.
  • Templates voor het financieel plan en ondernemingsplan.
  • Gratis E-learnings om jouw plannen op papier te zetten

Qredits Ondernemersschool

De Ondernemersschool stoomt startende ondernemers klaar voor een vliegende start van de onderneming. Bekijk de korte video over de ondernemersschool

Templates voor starters

Template ondernemingsplan

Dit ondernemingsplan sjabloon is het juiste framework voor jouw ondernemingsplan. Ga direct zelf aan de slag! Hulp nodig? Volg een training of e-learning! 

Template financieringsplan

Dit ondernemingsplan is de juiste opzet voor jouw financieringsplan. Met een financieringsplan kun je o.a. krediet aanvragen. Ga direct zelf aan de slag! Hulp nodig? Volg een training of e-learning bij Qredits.

Training gratis voor kredietklanten

Elke ondernemer in Nederland kan een training volgen bij Qredits. Templates, e-learnings en webcolleges zijn gratis voor iedereen.  Voor ondernemers met krediet bij Qredits hebben we:

  • Gratis Training
  • Gratis Coaching
  • Een eigen omgeving


Zo stimuleren we ondernemerschap! 

Trainingen van Qredits

Bekijk alle trainingen
Bekijk trainingen

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook voor advies over welke training het beste past bij jouw situatie. Chat met ons of neem contact met ons op. 
 

Wat klanten zeggen