Arrow

Zakelijke lening berekenen

Bereken gemakkelijk de maandlasten van je zakelijk krediet 

Bereken je maandlasten zelf 

Als je van plan bent om te lenen, wil je natuurlijk weten wat je maandlasten worden. Met onze Exceltool kun je zelf de maandelijkse kosten van je zakelijke lening berekenen. Download de rekentool, vul het bestand in en zie direct een indicatie van je bruto maandlasten voor een bedrijfslening of zakelijke rekening. 

Zo werkt het: 

  • Download het Excelbestand
  • Vul linksboven in het bestand de vier velden in 
  • Zie direct een indicatie van jouw bruto maandlasten en een overzicht van de lasten van je zakelijke lening over de hele looptijd. 

Goed om te weten: alle rente- en behandelkosten zijn fiscaal aftrekbaar. 

Wat is de gemiddelde rente van een zakelijke lening?

De rentetarieven van een zakelijke lening zijn verschillend. De meest voorkomende zakelijke leningen bij Qredits zijn Microkrediet en MKB-krediet. De rentes bij Qredits variëren tussen de 7,95% en 9,95% op jaarbasis. De rente wordt per maand in rekening gebracht en is afhankelijk van het openstaande saldo. Naast de rente betaal je bij het afsluiten van een lening ook eenmalige behandelkosten. 

Zakelijk geld lenen

Een veelgestelde vraag is: hoeveel geld kan ik zakelijk lenen? Het maximale bedrag dat je zakelijk kunt lenen bij Qredits is €250.000. Dit geldt voor zowel startende als bestaande ondernemers. Het maakt namelijk niet uit of je al een bestaande onderneming hebt. Qredits financiert op jaarbasis duizenden starters. Als zzp'er ben alleen jij aansprakelijk voor de lening. Wanneer je als ondernemer samenwerkt met vennoten zijn jullie samen aansprakelijk.

Wij gaan, na het indienen van jouw kredietaanvraag, met jou in gesprek. Samen kijken we welk product het beste past bij jouw situatie. Bekijk hier het overzicht van alle diverse producten die Qredits biedt. 

Terugbetalen

Na het ontvangen van de zakelijke lening kun je direct beginnen met terugbetalen. Dit hoeft echter niet. Qredits hanteert vaak een periode van 3 of 6 maanden waarin je alleen de rente betaalt en nog niet aflost op de zakelijke lening. Dit geeft je wat meer financiële ruimte bij de start van je bedrijf of na je investering.

Arrow

Hoeveel geld kan ik zakelijk lenen?

Bij Qredits zijn er meerdere kredieten mogelijk. Echter, is het microkrediet het vaakst gebruikte krediet. Bekijk daarom hier hoeveel jij zakelijk kunt lenen met het microkrediet.

Wat klanten zeggen

Arrow
Teun (35)

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook voor advies over welke lening, training of coaching het beste past bij jouw situatie. Chat met ons of neem contact met ons op.