Arrow

Nieuws: Complimenten van Koningin Máxima voor Qredits

Rosan Collet
Geschreven door
Rosan Collet
Online Marketeer
Toegevoegd op
30-03-2022
Gemiddelde leestijd
2 minuten
Geplaatst onder
Nieuws
Over Qredits

Qredits hulplijn

Gistermiddag, maandag 30 maart, werden we bij Qredits verrast met een bijzonder telefoontje; Koningin Máxima belde! Als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap besprak zij met oprichter Elwin Groenevelt de impact van de coronacrisis op de ondernemers die via ons een lening voor hun bedrijf hebben gekregen.

Ruim twee weken geleden werd de Qredits Hulplijn al gestart waar ondernemers uitstel van aflossing kunnen aanvragen. Het gaat om een periode van 6 maanden tegen een rentetarief van 2%. Inmiddels hebben bijna 4500 ondernemers hier een beroep op gedaan. Daarnaast kunnen ondernemers een CrisisCoach bellen om te sparren over wat te doen met hun bedrijf in deze spannende tijden.

Koningin Máxima was blij te horen van de oplossingsgerichte aanpak. Overigens is er ook nieuw educatief online materiaal beschikbaar dat bestaat uit web colleges, blogs en artikelen speciaal gericht op ‘nieuw ondernemen’ en digitalisering in deze crisissituatie. Vanuit Qredits waarderen we de betrokkenheid en warme belangstelling van Koningin Máxima voor zowel onze organisatie als voor alle ondernemers in Nederland enorm.