Arrow

Ambachtsacademie met behulp van Qredits geopend

Elrie Bakker, voorzitter van AmbachtNederland, legt uit.

Rosan Collet
Geschreven door
Rosan Collet
Online Marketeer
Toegevoegd op
23-02-2022
Gemiddelde leestijd
2 minuten
Geplaatst onder
Startende ondernemers
Nieuws
Over Qredits

Kennis en vaardigheden van het ondernemerschap

'Wij hebben in de afgelopen jaren met heel veel ondernemers in het kleinschalig ambacht gesproken. Zij ervaren een groot tekort aan vakbekwame nieuwe collega’s en dit tekort wordt nijpender als bedrijfsopvolging achterwege blijft. Daarom hebben we met ervaren ondernemers de handen ineen geslagen om de Ambachtsacademie te ontwikkelen.' 

De Ambachtsacademie leidt op volgens het principe van meester-gezel, in combinatie met e-learning. Leerlingen worden in de praktijk geschoold door een leermeester. Omdat de opleiding in het bedrijf plaatsvindt, is het mogelijk om elk moment van het jaar te starten en kan de opleiding door heel Nederland worden gevolgd.

Omdat ambachtslieden over het algemeen ook zelfstandig ondernemer zijn, is een deel van de opleiding gericht op kennis en vaardigheden van het ondernemerschap. Dit traject wordt verzorgd door Qredits. Hierdoor ben je als leerling na de opleiding in staat om je eigen onderneming te starten of een ambachtelijk bedrijf over te nemen.

Krediet, Training & Coaching

Benieuwd wat Qredits voor jou kan betekenen? Wij zijn er voor startende en ervaren ondernemers. Wij stimuleren de groei en ambitie van jouw bedrijf. Of het nu gaat over een coachingsaanvraag of kredietaanvraag, wij zijn er voor jou. 

Wij helpen je!

Adviesgesprek