Arrow

Samenwerking Qredits en intermediair Eijgen Finance

"We zijn blij met een partij als Qredits om zo onze klanten te kunnen blijven bedienen."

Teska Heemskerk
Geschreven door
Teska Heemskerk
Marketing & Communicatie Trainee
Toegevoegd op
24-06-2024
Gemiddelde leestijd
3 minuten
Geplaatst onder
Nieuws
Krediet
Over Qredits
Kennis & Inspiratie

Qredits en Eijgen Finance: partners in ondernemerssucces

Al 10 jaar werkt Qredits samen met Eijgen Finance, één van onze vaste intermediairs die ondernemers helpt om een zakelijk krediet aan te vragen voor hun bedrijf. Alex Bosma, Franchisenemer van Eijgen Finance Heerenveen, vertelt hoe de samenwerking met Qredits tot stand is gekomen en welke successen hieruit zijn voortgekomen. Benieuwd hoe Eijgen Finance samen met Qredits ondernemers in Nederland helpt? Lees snel verder. 

"Met Qredits hebben we korte lijnen en goed contact."

Alex vertelt: "We helpen bij Eijgen Finance zowel startende als bestaande ondernemers met de aanvraag van een zakelijke financiering. De financieringen variëren enorm. Ze omvatten alles van vastgoedfinancieringen tot werkkapitaal en overbruggingsfinancieringen. De Bedrijfsadviseur van Qredits denkt goed mee waardoor we bijna altijd over kunnen gaan tot verstrekking van financiering. Met Qredits hebben we korte lijnen en goed contact. De aanvragen worden vaak eerst telefonisch doorgesproken om de haalbaarheid in te schatten. Als de kredietaanvraag bij voorbaat niet te financieren valt, stellen we de ondernemer op de hoogte. We willen geen valse beloftes doen. Dit zorgt voor een kortere doorlooptijd. Dat maakt het een fijne samenwerking."

Arrow

"Dit is nog maar het topje van de ijsberg."

Waarom zouden ondernemers overwegen om een intermediair als Eijgen Finance in te schakelen? "Als je begeleiding wilt naar een financieringsaanvraag, dan ben je bij Eijgen aan het juiste adres. Wij bereiden de ondernemers grondig voor op het gesprek en de verwachtingen van een financier, wat resulteert in een beter voorbereide en onderbouwde aanvraag. De slagingskans is hierdoor voor de ondernemer groter en ze hebben eerder duidelijkheid over de haalbaarheid."

En op de vraag of Alex voorbeelden kan noemen van successen die zijn voortgekomen uit de samenwerking, vertelt hij: "Een overname van een valnetpreventiebedrijf, overname van een bedrijf in de zorg voor mensen die niet zelfstandig kunnen wonen, overname van een horeca-zorg bedrijf, overname van een metselbedrijf, start van een palletpersbedrijf, werkkapitaal voor fotograaf. Dit is nog maar het topje van de ijsberg. Dit betekent dat er al veel ondernemers zijn geholpen dankzij onze samenwerking!"

Hoe ziet de toekomst eruit tussen Qredits en Eijgen Finance?

Alex sluit het interview af met: "We willen de goede samenwerking behouden. We zijn blij met een partij als Qredits om zo onze klanten te kunnen blijven bedienen."

Net als Alex zijn wij blij met onze samenwerking en alle ondernemers die we via deze weg kunnen helpen. Wil jij ook je verhaal delen als intermediair? Neem dan contact op via marketing@qredits.nl of stuur een bericht naar jouw Qredits Bedrijfsadviseur.