Een jonge man voert een paard Arrow

Ondernemen met een sociale missie

Qredits stimuleert sociaal ondernemerschap

Qredits stimuleert sociaal ondernemerschap

Ondernemers kunnen veel terugdoen voor de maatschappij. Denk aan innovatie, werkgelegenheid of sociale initiatieven. En die positieve impact vinden we bij Qredits belangrijk. Daarom stimuleren we sociaal ondernemerschap. Sociaal ondernemen begint bij Qredits! 

Sociaal ondernemen? Start vandaag! 

  • Lenen tegen een aantrekkelijke rente
  • Begeleiding van een coach
  • Gratis meedoen aan trainingen

De wereld verbeteren met je bedrijf

Er zijn veel redenen om een bedrijf te starten. Van je hobby je werk maken, eindelijk eigen baas worden of flink verdienen door het vinden van een gat in de markt! Maar je kunt ook een bedrijf starten met de missie om de wereld mooier of beter te maken. Het gaat dan niet (alleen) om winst, maar jouw werk heeft een positief effect op de wereld. Dat heet sociaal ondernemerschap.  

Sociaal ondernemerschap is wat waard

Deze vorm van ondernemen wordt wereldwijd steeds populairder. Ook klanten hechten steeds meer waarde aan ondernemers met een sociale missie. Dus naast een positieve impact, levert het je ook concurrentievoordeel op. Waarmee je jouw impact weer kunt vergroten! 

We vinden sociale impact belangrijk. Daarom stimuleren we sociaal ondernemerschap. Als kredietverstrekker kunnen sociale ondernemers bij ons lenen tegen een aantrekkelijke rente. Ook kunnen ze begeleiding krijgen van een coach. En gratis meedoen aan trainingen!  

We zorgen zelf trouwens ook voor sociale impact, met onze duurzaamheidsdoelstellingen. 

Arrow

Aantrekkelijke leningen, coaches en trainingen die ondernemers helpen hun sociale missie tot een succes te maken. Zo stimuleren we sociaal ondernemerschap.

André Dolsma

André Dolsma

Commercieel Directeur Qredits

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Chat met ons of neem contact met ons op. 
 

Wat klanten zeggen