Arrow

Sociaal Beheer

Hulp als het even niet gaat 

Praat met ons over je geldzorgen

Financiële tegenslag, het overzicht kwijt zijn of rekeningen niet meer kunnen betalen. Soms verandert er iets in je persoonlijke of financiële situatie, waardoor aflossen even niet gaat. Dat kan iedereen overkomen. Kom op tijd in actie! Wij helpen je. 

Het is belangrijk dat je geldzorgen of betaalproblemen met ons deelt. Blijf er niet te lang mee zitten. Hoe eerder we ervan weten, hoe beter we kunnen helpen. 

 We kijken naar je geldsituatie en zoeken naar manieren om je meer financiële ruimte te geven. Bijvoorbeeld door je lening tijdelijk aan te passen. Ga met ons in gesprek. 

Bel: 0546-534010 of mail: ib@qredits.nl 

Opties voor financiële ruimte 

Qredits kan je helpen om tijdelijk wat ruimte te krijgen in je financiën. De beste optie(s) voor jou bespreken we samen. De volgende opties zijn mogelijk: 

  1. Maandlast tijdelijk verlagen. We kunnen je maandlast tijdelijk verlagen. Zo heb je maandelijks iets meer ruimte. Je lost nog wel een deel af.
  2. Uitstel van je aflossing. Voor een bepaalde tijd kunnen we de aflossing uitstellen. Zo heb je maandelijks meer financiële ruimte. 
  3. Inboedel of voorraden verkopen via De Boedelshop. Via De Boedelshop kun je jouw inboedel of overgebleven voorraden verkopen voor een goede prijs. De opbrengst krijg je direct op je rekening. De Boedelshop is een initiatief van Qredits.

Gratis Geldfit test 

Vind je het lastig om je geldzorgen met ons te delen? Vul dan anoniem een onze gratis Geldfit test in op Geldfit.nl. In een paar minuten weet je hoe je er financieel voor staat. Op basis van de uitkomst krijg je passende tips die je helpen. 

Over Geldfit 

Geldfit is dé plek voor tips en informatie over geld. Een initiatief van Stichting Nederlandse Schuldhulproute (NSR). Veel gemeenten, hulporganisaties en bedrijven waaronder Qredits werken samen met Geldfit. Het doel is om mensen te helpen hun geldzaken op orde te krijgen en te houden. 

Betaalachterstand terugbetalen 

Je kunt een betaalachterstand op elk moment terugbetalen. Ga naar Mijn Qredits om betalingen te doen. 

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Chat met ons of neem contact met ons op. 
 

Wat klanten zeggen