Man en vrouw leggen zonnepanelen gefinancierd door Qredits Arrow

Stappen zetten in duurzaam ondernemen

 Dat levert wat op

Duurzaam ondernemen stimuleren

Duurzaamheid is belangrijk voor de toekomst van elk bedrijf. Er zijn genoeg redenen om aan de slag te gaan met duurzaamheid! Qredits stimuleert duurzaamheid bij ondernemers.  

Duurzaam ondernemen? Start vandaag!  

  • We helpen ondernemers met duurzaam ondernemen en maken duurzaam ondernemen aantrekkelijk
  • MKB Duurzaamheidslening Overijssel 
  • Coaching voor jouw bedrijf 
  • Training duurzaamheid 

Duurzaam ondernemen begint bij Qredits

We helpen ondernemers met duurzaam ondernemen en maken duurzaam ondernemen aantrekkelijk. Met een training over duurzaamheid en een duurzaamheidslening voor ondernemers in de provincie Overijssel. We werken ondertussen hard achter de schermen om de lening ook in andere provincies aan te bieden. Als kredietklant kun je ook begeleiding krijgen van een Qredits-coach. Start met duurzaam ondernemen! 

Voordelen van duurzaam ondernemen

Met het verduurzamen van je bedrijf zet je slimme stappen voor de toekomst. Je bespaart op energiekosten en bent voorbereid op toekomstige regelgeving en veranderende marktomstandigheden, zoals klimaatverandering. Je versterkt het vertrouwen van klanten. Want klanten vinden duurzaamheid belangrijk en dat is een mooi concurrentievoordeel! 

Arrow

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook voor advies over hoe je kan verduurzamen. Chat met ons of neem contact met ons op. 
 

Wat klanten zeggen