Arrow

Het verhaal van ondernemerscoach Edward Nagel

'Echt samen werken en samen successen vieren!'

Inge Geertman
Geschreven door
Inge Geertman
Regio-coördinator Coaching
Toegevoegd op
07-08-2020
Gemiddelde leestijd
4 minuten
Geplaatst onder
Ondernemers die verder willen
Coaching

Vieren van succes

'Ik ben Edward Nagel. Na mijn studie elektrotechniek aan de TU Eindhoven kwam ik al snel in de internationale zakenwereld terecht. Mijn zoon vroeg me eens ‘Pap, waar ben je eigenlijk allemaal geweest?’ Samen gingen we tellen en ik durf het bijna niet op te schrijven, maar het waren 55 landen. Ik heb in vele culturen mogen werken, met heel veel verschillende klanten en ondernemers. Mooie en uitdagende klussen. Veel change management. Echt samen werken. Samen tegenslag doorvoelen en overwinnen. Samen successen vieren.

Groei en change blijven mij fascineren. Vooral wat de werkelijke drijfveren van mensen zijn. Hun bronnen, de vorming en uiting ervan. En daarnaast de bekende business en organisatie dynamiek. Waarom? Omdat ik geloof dat business groei en persoonlijk groei hand in hand gaan. Zo begon ik in 2013 aan de 3-jarige opleiding bij Phoenix in Utrecht, waar het ging om eigenheid, interventie en change.'

Profiteer zelf ook van een ervaren coach

Qredits helpt je verder met jouw ondernemersreis
Adviesgesprek

Ervaringen delen

Al langer wilde ik mijn ervaringen breder delen dan alleen maar ‘on the job’. Door starters en ondernemers een toolbox te geven en te gaan coachen. Ze supporten om hun business dromen en doelen écht uit te laten komen. Omdat er zoveel meer mogelijk is dan je zelf (be)denkt.

Ik ben toen gaan schrijven en dat resulteerde in mijn eerste managementboek. De titel is ‘Maandagmorgen staat alles op z’n kop!’. Want zo voelt een ondernemer zich als hij van start gaat. Het boek komt dit jaar uit.

Tijdens het schrijven leerde ik via netwerken in 2014 Qredits kennen. Ik dacht ‘wow, wat een gaaf concept!’. Financieren én de ondernemer actief ondersteunen. Ik kon alleen maar mijn drijfveren volgen: business dromen én doelen realiseren. Ik wilde coach worden!

Ondernemers kunnen persoonlijk en zakelijk groeien door een coach.

Edward Nagel

Edward Nagel

Qredits Coach

Samen een antwoord vinden

Inmiddels heb ik een aantal coach trajecten gedaan. Deze coach trajecten zijn een uiteenlopen van aard. Voorbeelden van de trajecten zijn:

  • Helpen met het schrijven van het businessplan voor de kredietaanvraag
  • Sales activiteiten ontwikkelen
  • Te ambitieuze plannen bijstellen naar realistische plannen
  • Meer balans tussen werk en rust
  • Handvaten om debiteuren strakker te managen

Elke keer samen met de ondernemer kijken. Het mooie is, dat je nooit van te voren weet wat de echte uitdaging is. Soms is het nog te ontwikkelen ondernemersvakmanschap. Soms iets persoonlijks. Maar altijd thema’s rondom de kernvraag: wat is je ondernemersvonk en hoe kunnen we die ontketenen? Daar samen een antwoord op vinden, dat is leuk en ontzettend dankbaar

Qredits verdient een groter podium

Mijn enthousiasme over Qredits deel ik heel makkelijk. Als ik in mijn netwerk iemand zie of leer kennen scan ik bijna als vanzelf of zij of hij een Qreditscoach zou kunnen zijn. En natuurlijk gebruik ik dan de pitch lessen van Patrick van Gils. Vaak worden ze meteen nieuwsgierig. Qredits is een mooi concept en het verdient een groter podium! Mij is het gelukt om al een aantal coaches binnen te halen. Ook dat is leuk en dankbaar.'

Arrow