De website in een nieuw jasje!

Ontdek hoe wij gebruiksgemak en vormgeving hebben gecombineerd

Teska Heemskerk
Geschreven door
Teska Heemskerk
Marketing & Communicatie Trainee
Toegevoegd op
20-11-2023
Gemiddelde leestijd
3 minuten
Geplaatst onder
Nieuws
Over Qredits

Websitelancering

Je ziet het goed, onze website is in een nieuw jasje gestoken! Een frisse huisstijl, met focus op gebruiksvriendelijkheid voor een optimale ervaring. Dat vinden we bij Qredits belangrijk. Hierdoor kun jij makkelijk je weg vinden naar onze financiële middelen, coaching of trainingen. Alles is ingericht op jouw vliegende start, doorontwikkeling of groei!

Foto's met een verhaal

Voor de website hebben we veel nieuwe foto's gemaakt. En niet zomaar foto's. Dit zijn echte ondernemers én klanten van Qredits. Van bakker tot kapper en elektramonteur, alles komt voorbij. Klik rond en bekijk alle Qredits-ondernemers!

De reis naar onze nieuwe site

Dat we een nieuwe mijlpaal hebben bereikt, kun je wel zeggen. Na hard werken samen met onze partners, mag het resultaat er zijn. Samen met marketingbureau Villa5 hebben we onze merkstrategie uitgewerkt. De reis begon bij onze kernmissie, die de basis vormde voor de volgende stappen. Daarna hebben we, samen met Villa5, een nieuwe huisstijl ontwikkeld en het creatieve concept vastgesteld. 

Ondertussen zijn we ook met websitebouwer Webstores en online marketingbureau Happy Horizon gaan samenwerken. Ons doel? Een optimale gebruikerservaring creëren. Zowel voor desktop als voor mobiele bezoekers. Zo zijn we overal en altijd toegankelijk. We kunnen er pagina's over vullen, maar sommige dingen moet je gewoon zelf ervaren. Dus klik rond en ontdek de nieuwe website zelf!

Ondernemerschap bevorderen

Bij Qredits geloven we in vernieuwing. En dat zie je terug. Om ondernemerschap nog beter te stimuleren en te bevorderen, hebben we deze nieuwe site gelanceerd. Meer info, duidelijker en sneller. Precies wat jij nodig hebt voor de start of groei van je bedrijf.

Arrow