Arrow

Qredits en Campus Offices slaan handen in een voor hun groeiplannen!

Laura Lümker
Geschreven door
Laura Lümker
Data Marketeer
Toegevoegd op
30-06-2022
Gemiddelde leestijd
3 minuten
Geplaatst onder
Nieuws
Over Qredits

Ambitie

Almelo, 30 juni 2022 – Qredits en Campus Offices hebben elkaar gevonden in hun groeiplannen. Qredits, die in 2009 begon met 5 medewerkers en 2 kamers in het pand aan de Wierdensestraat 27, is met nu 120 medewerkers toe aan de volgende stap in haar 13-jarig bestaan. En daar hoort een verhuizing naar een nieuw pand bij. Ook Campus Offices, dat vorig jaar met Dreesz fuseerde, wil graag uitbreiden in Almelo. In deze zoektocht hebben beide partijen elkaar gevonden. Qredits zal in april 2023 verhuizen naar Campus Dreesz aan de Egbert Gorterstraat, dat verhuurd wordt door Campus Offices. 

Elwin Groenevelt, algemeen directeur Qredits: 'Qredits kijkt met ambitie naar de toekomst. Onze missie is om ondernemerschap toegankelijk te maken met krediet, training en coaching in Nederland en daar buiten. We willen zoveel mogelijk ondernemers op weg helpen. Bij deze ambitie hoort ook groei van de organisatie bij. Een groei die op onze huidige twee locaties niet meer realiseerbaar is. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een aantrekkelijke werkgever te zijn en daar hoort een modern nieuw pand bij. Een locatie waar medewerkers met plezier naar toe gaan om invulling te geven aan onze missie vanuit verbinding en samenwerking. In onze zoektocht naar een nieuw pand stond vast dat we in het centrum van Almelo wilden blijven. Bij het pand aan de Egbert Gorterstraat en in samenwerking met Campus Offices gaan we onze groeiplannen realiseren.'  

Arrow

Samenwerking Qredits en Campus Offices 

'Wij kijken enorm uit naar deze samenwerking, zegt Pim Trommelen, commercieel directeur bij Campus Offices. Wij hadden ons vizier op de aankoop van een tweede pand in Almelo en met Campus Dreesz realiseren wij dit. 'Het gebouw telt 3.252 m2 kantoorruimte recht tegenover het centraal station van Almelo en zal volledig worden gerenoveerd naar de huidige tijd. Het gebouw zal worden voorzien van een grote gemeenschappelijke ruimte wat dient als sociaal hart en waar gedeelde vergaderruimten en sportfaciliteiten aanwezig zijn. Door het aanbieden van veel gemeenschappelijke ruimten is een huurder in de gelegenheid om minder m2’s te huren ten opzichte van een traditioneel kantoor. 

De verhuizing

Qredits zal het overgrote deel van het pand huren en heeft daarom ook een eigen ingang, eigen sportfaciliteiten en een eigen horecagelegenheid. Toch blijft er nog +/- 880 m2 beschikbaar voor de verhuur. De beschikbare meters worden aangeboden in turn-key kantoorruimte vanaf 4 personen. 

'Volgende week starten de sloopwerkzaamheden en vanaf augustus gaan we bouwen aan een toekomstgericht kantoorpand in nauw overleg met Qredits', aldus Pim. Het projectteam Verhuizing staat bij ons in de startblokken, zodat we april 2023 onze intrek kunnen nemen', besluit Elwin.