Arrow

Qredits heeft 10.000 kredieten verstrekt

Ashley Grobben
Geschreven door
Ashley Grobben
Content marketeer
Toegevoegd op
21-11-2017
Gemiddelde leestijd
2 minuten
Geplaatst onder
Nieuws
Over Qredits

Symbolische plek

21 november 2017 - Qredits bereikte vandaag een enorme mijlpaal. Het 10.000ste krediet is uitgeboekt! Dit krediet werd uitgereikt aan ondernemers Jan Klopman en Ria Hazelhoff. Zij ontvangen vandaag de cheque uit handen van de heer Klaas Knot, president van de Nederlandsche Bank. Daarnaast mochten zij vanmorgen de beursdag op de Amsterdamse Effectenbeurs officieel openen met een slag op de gong. Een enorme eer! 

De Amsterdamse Effectenbeurs is een bijzondere plek: het hart van de financiële wereld, de wereld waarin Qredits een verschil probeert te maken. De uitreiking op deze plek symboliseert ook dat Qredits inmiddels is gegroeid naar een professioneel financieel bedrijf. Microfinanciering in Nederland is een volwaardig financieringsalternatief voor bestaande en startende ondernemers in Nederland. Het 10.000ste krediet staat dan ook symbool voor alle ondernemers die met hulp van Qredits zijn gestart of doorgegroeid naar volwassen MKB-bedrijven.  

Arrow

De ondernemers achter Dutch Bakeware 

Jan Klopman en Ria Hazelhoff werkten enkele jaren samen bij een producent van bakkerij hardware. Jan was in dienst als exportmanager en Ria als salesmanager. Na bezuinigingsmaatregelen zijn zij weggegaan bij hun voormalige werkgever. Maar de passie voor het vak bleef, ze sloegen de handen ineen en samen zijn ze nu een onderneming gestart. 

Dutch Bakeware BV is leverancier en groothandel in productdragers voor de Europese bakkerij industrie. De twee kersverse ondernemers hebben de afgelopen weken door Europa gereisd om de verschillende producenten te bezoeken en om contracten aan te gaan. Met de uitboeking van het krediet voor Jan en Ria, een Microkrediet gecombineerd met een Flexibel krediet, boekten we ons 10.000ste krediet uit.