Arrow

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en Qredits

Samen bereik je meer

Samenwerking Qredits en ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Qredits en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat werken samen zodat jij als ondernemer de ruimte krijgt om te vernieuwen, verduurzamen en digitaliseren. Het ministerie van Economische Zaken is al betrokken bij Qredits sinds de oprichting in 2008. Met deze samenwerking realiseren wij funding voor ondernemers in Nederland.

Wat doet het ministerie van Economische Zaken en Klimaat?

Het ministerie van Economische Zaken en klimaat zet zich samen met partners zoals Qredits in voor een duurzaam én ondernemend Nederland. Vanaf de start van Qredits is het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) een belangrijke partner en een van de financiers. Tijdens de coronapandemie heeft Qredits met steun van EZK een corona overbruggingskrediet gelanceerd om ondernemers te voorzien van werkkapitaal. 

Zorgen voor een gezond ondernemersklimaat, dat is de missie van het ministerie. Dit sluit goed aan op de missie van Qredits om het ondernemerschap te bevorderen. Zo helpen wij samen ondernemers verder.

Partners van Qredits

Qredits werkt samen met overheden op landelijk, provinciaal en gemeentelijk niveau. Ook banken, andere fundingspartners en internationale partijen zetten zich samen met Qredits in voor ondernemers. Samen bereiken we meer!

Arrow
Teun (35)

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook voor advies over welke lening, training of coaching het beste past bij jouw situatie. Chat met ons of neem contact met ons op.

Wat klanten zeggen