Eigenaren van C&M groep lacht op de foto Arrow

C&M Groep - We kennen de bedrijfsadviseur en zij ons

Ashley Grobben
Geschreven door
Ashley Grobben
Content marketeer
Toegevoegd op
22-07-2022
Gemiddelde leestijd
4 minuten
Geplaatst onder
Startende ondernemers
Ondernemers die verder willen
Over Qredits
Financieren

Sociaal advies

Meryan Janssen en Ray Willemsen staan samen aan het roer van C&M in Beek. De adviseurs nemen zorg uit handen met bedrijfs- en salarisadministratie, belastingadvies en accountancy. Voluit heten ze ‘Cijfers & Mensen in balans’ en dat geeft al prijs waarom ze als intermediairs goed bij Qredits passen. Dit zijn mensen met hart voor ondernemers, adviseurs die echt meedenken in het belang van de klant.  

Arrow

De hand op de knip

Om ook in de gevallen waarbij financiering en schulden samengaan het verschil te kunnen maken, heeft C&M een eigen BV in het leven geroepen. Zo houden ze bij klanten die daarbij gebaat zijn de hand op de knip. Meryan geeft daarvan een praktisch voorbeeld: 'Soms komt het dan wel eens voor dat ik moet zeggen dat een klant geen nieuwe fiets kan kopen voor de verjaardag van zijn dochter. Hoe graag hij dat dan ook wil, daar geef ik geen budget voor vrij als de ruimte er niet is. Dat klinkt hard, maar geld dat er niet is kan niet worden uitgegeven en uiteindelijk bewijzen we de klant er een dienst mee.. Bij deze groep klanten gaat het namelijk mis in het uitgavepatroon. Wij bieden daar tegen een redelijke prijs extra zorg voor aan zodat ze financieel weer gezond kunnen worden.  

Persoonlijk contact

Na acht jaar samenwerken is dat een mooie band die we hebben opgebouwd met Qredits. Doordat we zo snel kunnen schakelen met de bedrijfsadviseur van Qredits hier in de regio, kunnen we de klant ook goed bedienen. Wij kennen de bedrijfsadviseur en zij kent ons. Dan kun je op elkaar bouwen. Als wij een klant aandragen bij Qredits voor een kredietaanvraag, dan kan ze er op vertrouwen dat het cijferverhaal goed bekeken is en dat we ook vertrouwen hebben in de plannen van de ondernemer. Dan kan het snel gaan met de kredietaanvraag. En dat persoonlijke contact waarderen wij enorm.' vertelt Ray.  

Qredits doet het echt anders 

De laatste jaren merkt ook Ray de verschuiving in de markt. 'De banken zijn allang niet meer aan boord als het gaat om kredietverstrekking aan de MKB-ondernemer. In het verleden hebben we nog wel eens iets voor een klant met crowdfunding gedaan. Maar dat is lang niet geschikt voor iedereen. Qredits werkt voor ons heel prettig en is momenteel bijna onze vaste kredietverstrekker.'

Financieringsmogelijkheden bekijken?

Ondernemen begint bij Qredits
Bekijk financieringsmogelijkheden

Dineren bij een klant

Dat goede contact zorgt er voor dat je ook bij elkaar aan tafel niet uitgepraat raakt. 'Laatst heeft onze bedrijfsadviseur ons mee uit eten genomen bij een klant die door Qredits gefinancierd is. Het was mooi om te zien dat onze gezamenlijke inspanningen geleid hebben tot de verwezenlijking van de droom van deze ondernemers. Wij doen ons werk met plezier en dat zien wij ook terug bij Qredits. Dat het contact zo oprecht is en wederzijds respect voorop staat werkt in alles door.'