via een elektrische laadpaal opladen Arrow

Elektrische bedrijfswagen leasen voor ondernemers

Een duurzame en toekomstbestendige keuze

Voordelen van elektrisch rijden

Een elektrische bedrijfswagen is een milieubewuste en toekomstbestendige keuze. Wel is het een grote investering die je vaak niet in een keer kan of wil betalen. Leasen is dan een goede optie. Je verspreidt de kosten over een bepaalde tijd. Qredits helpt je met de financiering voor het leasen van een elektrische bedrijfswagen.  

Financiering voor het leasen van een bedrijfswagen begint bij Qredits! 

 • Duurzaamheid en kostenbesparing 
 • Zakelijke voordelen en subsidies 
 • Flexibele zakelijke leaseopties  
 • Ruime keuze aan elektrische bedrijfswagens 
 • Minder onderhoudskosten  

Elektrisch leasen

Van bestelbus tot auto, nieuw of gebruikt. Qredits helpt je met de financiering voor het leasen van je elektrische bedrijfswagen. Het gaat hier om financial lease. Dit betekent dat jij economisch eigenaar wordt van het voertuig. Je regelt zelf de verzekering en het onderhoud. Aan het einde van de afbetaling is het voertuig van jou.  

Het kan slim zijn om een gebruikte elektrische bedrijfswagen te leasen. Deze daalt minder snel in waarde dan een nieuwe. Door te leasen vermijd je ook onverwachte kosten en houd je meer tijd over voor je klanten!  

Je steentje bijdragen aan een groene wereld

Met elektrisch rijden verminder je CO2-uitstoot én draag je bij aan een schonere lucht. De brandstofkosten zijn een stuk lager dan bedrijfswagens op benzine of diesel. Ook heb je minder onderhoudskosten en kun je aanspraak maken op subsidies. En met milieuzones in aantocht, ben jij met een elektrische wagen goed voorbereid. Een slimme en bewuste keuze voor de langere termijn. 

Arrow

Voordelen van leasen

 • Je bent volledig eigenaar, zonder in één keer een grote investering te doen 
 • Je profiteert van investerings- en renteaftrek 
 • De btw over de aanschafprijs kun je terugkrijgen 
 • Jij hebt zelf de controle over de looptijd en de maandelijkse termijnen van het leasecontract. Je betaalt iedere maand een vast bedrag. 
 • Leasen is flexibel en geeft je meer opties bij het kiezen van het type bedrijfswagen 
 • Door leasen zorg je voor minder kosten vooraf 
 • Leasen is voordeliger qua onderhoud 

Hoeveel krediet wil je lenen?

Vul het krediet en de looptijd in en krijg direct een indicatie van je maandbedrag.

Soorten elektrische bedrijfswagens

Het aanbod van elektrische bedrijfswagens groeit snel. Je kunt kiezen uit veel modellen en merken. Of je nu een kleine bestelwagen nodig hebt voor stadsvervoer of een grotere bedrijfswagen voor langeafstandsritten. Er is altijd een elektrisch model dat aan je eisen voldoet. Daarnaast worden elektrische bedrijfswagens steeds geavanceerder. Denk aan nieuwe innovatieve functies en een indrukwekkende actieradius.  

Denk aan de volgende elektrische modellen:

 • Opel Vivaro-e 
 • Peugeot e-Expert 
 • Toyota ProAce  
 • Fiat e-Ducato 

Vraag je leasedealer om advies.  

Zo werkt een aanvraag voor Financial Lease

Voor starters: 

 1. Je ondernemingsplan. Hier vind je een Ondernemingsplan voorbeeld.
 2. Jouw financiële plan, waarin je vertelt waar je de Lease voor nodig hebt. Hier vind je een voorbeeld: Financieel plan voorbeeld
 3. Een offerte van het bedrijfsmiddel en gegevens van je leverancier. 

 

Voor bestaande ondernemers: 

 1.  Jaarcijfers van de afgelopen 2 boekjaren.
 2. Eventueel tussentijdse cijfers.
 3. Een offerte van het bedrijfsmiddel en gegevens van je leverancier.

Vraag een krediet aan. Zodra jouw aanvraag binnen is, gaan we aan de slag! 

We controleren of de aanvraag compleet is. In alle gevallen hoor je binnen 2 werkdagen van ons. Mist er iets, dan krijg je daarover van ons bericht. Als de aanvraag compleet is, plant een bedrijfsadviseur van Qredits een persoonlijk gesprek met je in. Dit kan bij jou thuis, op de zaak of bij ons op kantoor. 

In het persoonlijke gesprek bespreken we jouw plannen, situatie en de mogelijkheden. We denken met je mee, maar zijn ook realistisch. Vinden we een lening niet verstandig, dan geven we dat aan. We adviseren altijd in belang van jouw bedrijf.

Na het gesprek beoordelen we je aanvraag definitief. Je gegevens worden getoetst bij het Bureau Kredietregistratie (BKR). Een melding daar hoeft geen probleem te zijn. Je hoort binnen twee weken (als we alle documenten hebben) of je krediet kunt krijgen.

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook voor advies over welke lening het beste past bij jouw situatie. Chat met ons of neem contact met ons op.