man en vrouw kijken elkaar aan na een training belastingen Arrow

Maandelijkse kosten berekenen

Bereken gemakkelijk je maandlasten

Maandlasten berekenen

Als je van plan bent om te lenen, wil je natuurlijk weten wat je maandlasten worden. Met onze Exceltool kun je zelf de maandelijkse kosten berekenen voor een krediet bij Qredits. Download de rekentool, vul het bestand in en zie direct een indicatie van je bruto maandlasten voor een bedrijfslening of zakelijke rekening.

Zo werkt het: 

  • Download het Excel bestand
  • Vul in het bestand linksboven de vier velden in 
  • Hierna zie je direct een indicatie van de bruto maandlasten en een overzicht van de lasten van de lening over de hele looptijd 

Goed om te weten: alle rente- en behandelkosten zijn fiscaal aftrekbaar. 

Bedrijfslening berekenen of zakelijke lening berekenen 

Met onze Exceltool bereken je makkelijk zelf je maandlasten. Een bedrijfslening wordt ook wel een zakelijke lening of zakelijk krediet genoemd. Zodra je een lening aanvraagt bij Qredits, kijken wij goed naar jouw financiële situatie. We kijken wat jij maandelijks kunt betalen aan bedrijfslening rente en aflossing, zonder dat je daardoor in de problemen raakt. We adviseren je goed. De kosten voor de bedrijfslening berekenen stemmen we goed met je af.  

Wat klanten zeggen

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook voor advies over welke lening het beste past bij jouw situatie. Chat met ons of neem contact met ons op.