Ondernemersverhaal Harm Oosting - Hotel BonAparte

'De persoonlijke touch die we eraan kunnen geven, dat maakt het leuk, mede daarom wilden we graag een eigen hotel.'

Laura Lümker
Geschreven door
Laura Lümker
Data Marketeer
Toegevoegd op
23-12-2021
Gemiddelde leestijd
3 minuten
Geplaatst onder
Startende ondernemers
Ondernemers die verder willen
Krediet
Ondernemersverhalen

Uitnodigend hotel

In de bosrijke omgeving van Lochem ligt een kleinschalig hotel met een uitnodigend terras als je aan komt rijden. Het Barchemse boetiekhotel BonAparte is sinds 2016 van Harm en Tony. Zij namen het over vanuit de Hamphire keten en legden hun ziel en zaligheid erin. Ondertussen straalt het hotel, bruist het van de jonge gedreven medewerkers en hebben de gasten het naar hun zin.

Arrow

Klassiek karakter

De ondernemers glunderen als ze vertellen over hun hotel. 'We werkten al eerder samen in de hotellerie en hebben elkaar ook leren kennen bij ons vorige werk. Toen onze missie daar volbracht leek, wilden we een nieuwe uitdaging. Dit hotel leende zich daarvoor.'

'Dit hotel diende zich aan en leek voor ons weggelegd. De sfeer binnen is klassiek, passend bij het 18e -eeuwse pand. Het hotel beschikt over 38 kamers en heeft zalen om vergaderingen en festiviteiten te organiseren.

Zakelijk krediet aanvragen

Qredits helpt je verder
Vraag krediet aan

Bijzondere omgeving

Veel gasten kiezen het hotel uit vanwege de omgeving. Vanuit het hotel zijn mooie fiets en wandelroutes te vinden. Wij houden van de kleinschaligheid die het heeft, maar ook het klassieke karakter is het helemaal!'

De voordelen van Qredits

Gratis coaching en training

Ook na het lenen van geld staan we voor je klaar! Iedereen die bij Qredits leent, kan een coach krijgen en deelnemen aan trainingen. Zo kun jij je blijven ontwikkelen.

Persoonlijk

persoonlijk betrokken bij onze klanten

Zakelijk

ondernemers met realistische plannen helpen

Sociaal

bijdrage leveren aan de maatschappij

Droom waarmaken met Qredits

Tony heeft over het algemeen de leiding, hij stuurt het personeel aan en daar is hij enorm ervaren in. Harm neemt de sales en marketing van het boetiekhotel op zich en is dus verantwoordelijke voor de boekingen. Zo hebben de heren de taken goed verdeeld.

Het aansturen van het team is overigens een behoorlijke klus. Want Harm en Tony hebben maar liefst 45 medewerkers in dienst. 'Een fantastisch team, we runnen dit hotel echt samen met hen. We zijn zo op elkaar ingesteld.'

Harm en Tony hebben hun droom gerealiseerd met behulp van een lening van Qredits. In mei 2023 hebben Harm en Tony het hotel overgedragen aan nieuwe, enthousiaste eigenaren die hun eigen droom nu kunnen waarmaken.