Gemeente Utrecht stimuleert ondernemerschap

Vraag je krediet aan met rentekorting

Rentekorting op je krediet

Wij helpen ondernemers uit de gemeente Utrecht die een krediet willen aanvragen voor (de start van) hun bedrijf. Dit doen we samen met de gemeente Utrecht onder de noemer: Ondernemer Centraal. Om ondernemers te helpen, subsidieert de gemeente Utrecht een deel van de rentelast. Dit betekent dat jij als inwoner van Utrecht een krediet bij Qredits kan aanvragen met 4% rentekorting en geen behandelkosten betaalt!

Financiering voor jouw bedrijf of investering begint bij Qredits!

Krediet aanvragen met rentekorting

Financiering voor jouw bedrijf of investering begint bij Qredits!
Krediet aanvragen met rentekorting

Voordelen van Qredits

Gratis coaching

voor klanten

Onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk

Jouw succes staat bij ons voorop!

Persoonlijk

persoonlijk betrokken bij onze klanten

Microkrediet met rentekorting bij Qredits

Als inwoner van de gemeente Utrecht kun je een Microkrediet aanvragen:

  • Tot € 50.000 voor starters en bestaande ondernemers
  • Met een rentekorting van 4% en betaal je geen behandelkosten
  • Met een looptijd van maximaal 60 maanden
Arrow

Hoeveel krediet wil je lenen?

Vul het krediet en de looptijd in en krijg direct een indicatie van je maandbedrag als ondernemer in Utrecht. Let op, dit is nog exclusief 4% rentekorting.

Bereken je maandlasten

Als je van plan bent om krediet te lenen, wil je natuurlijk weten wat je maandlasten worden. Qredits heeft een rekentool ontwikkeld om jouw maandelijkse te berekenen. Klik op de button en bereken jouw maandlasten!

Aflossen van de lening

De financiering van Qredits zijn leningen en deze leningen moeten ook weer afgelost worden. Qredits heeft het gehele proces van aanvraag tot aflossing in beeld gebracht. Benieuwd hoe het aflossen gaat? Klik op onderstaande button en bekijk het proces!

Zo werkt het: van aanvraag tot aflossing

Krediet vraag je makkelijk aan via de aanvraagmodule. Daarin vragen we je om jouw persoons- en bedrijfsgegevens in te vullen. En waar nodig wat extra informatie, zoals een ondernemingsplan of jaarcijfers. Lever alles zo compleet mogelijk aan. Dan kunnen wij jouw aanvraag goed en snel beoordelen. 

We controleren of de aanvraag compleet is. In alle gevallen hoor je binnen 2 werkdagen van ons. Mist er iets, dan krijg je daarover van ons bericht. Als de aanvraag compleet is, plant een bedrijfsadviseur van Qredits een persoonlijk gesprek met je in. Dit kan bij jou thuis, op de zaak of bij ons op kantoor. 

In het persoonlijke gesprek bespreken we jouw plannen, situatie en de mogelijkheden. We denken met je mee, maar zijn ook realistisch. Vinden we een lening niet verstandig, dan geven we dat aan. We adviseren altijd in belang van jouw bedrijf.

Na het gesprek beoordelen we je aanvraag definitief. Je gegevens worden getoetst bij het Bureau Kredietregistratie (BKR). Een melding daar hoeft geen probleem te zijn. Je hoort binnen twee weken (als we alle documenten hebben) of je krediet kunt krijgen.

Is je aanvraag goedgekeurd? Dan stellen we een leningsovereenkomst op. Met je bankpas kun je deze overeenkomst digitaal ondertekenen. Wel zo makkelijk! Na ondertekening staat het krediet in de meeste gevallen de volgende dag op je rekening.

Gratis coaching en training voor kredietklanten van Qredits

Wij zijn er voor de startende ondernemer en voor de meer ervaren ondernemers. Niet alleen met financiële middelen, maar ook met coaching en trianing. Voor ondernemers met krediet bij Qredits is coaching en training gratis! Dit doen we om ondernemerschap te stimuleren. Zoveel mogelijk uit jezelf en je bedrijf halen. Dat vinden we bij Qredits belangrijk!

Wat klanten zeggen

Arrow
Teun (35)

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook voor advies over welke lening, training of coaching het beste past bij jouw situatie. Chat met ons of neem contact met ons op.