Arrow

Kamer van Koophandel (KVK) en Qredits

Samen bereik je meer

Samenwerking Qredits en Kamer van Koophandel

Qredits en de Kamer van Koophandel werken samen voor het midden- en kleinbedrijf. We delen kennis met elkaar en adviseren ondernemers. Bij de KVK registreer je jouw onderneming als je start. Qredits helpt je met krediet, coaching en training. Een vliegende start voor jouw bedrijf!

Wat is de Kamer van Koophandel?

De Kamer van Koophandel (KVK) geeft informatie, voorlichting en ondersteuning aan ondernemers bij de belangrijke thema's op ondernemersgebied. De wettelijke taken zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers.

Alle Nederlandse bedrijven moeten zich, volgens de wet, inschrijven in het KVK-Handelsregister. Als je voldoet aan de ondernemerscriteria van KVK, krijg je na je inschrijving een KVK-nummer. Dit nummer is jouw unieke ondernemers ID. Daarmee besta jij echt! En zo is jouw bedrijf te achterhalen voor andere partijen.

Stap voor stap jouw bedrijf starten

Zodra je een bedrijf wilt beginnen is stap 1 het inschrijven van je bedrijf bij de KVK. Inschrijven bij KVK moet als je ondernemer bent. Je vindt op de website van de KVK informatie over ondernemen en het inschrijven van jouw onderneming. 

Schrijf je in bij de KVK.

Voor de start van je bedrijf is het belangrijk om een ondernemingsplan te schrijven. Een onderdeel daarvan is een financieel plan. En wil je geld lenen? Dan heb je ook een liquiditeitsbegroting nodig. Geen stress, Qredits helpt!

Uitleg ondernemingsplan, financieel plan en liquiditeitsbegroting

Een ondernemingsplan is een document waarin je beschrijft wat jij van plan bent met jouw nieuwe bedrijf. Het financiële plan is daar een onderdeel van. Dit gaat over de investeringen, inkomsten en uitgaven van jouw bedrijfsidee. Zo bepaal je ook wat je zelf aan geld inlegt, wat je nodig hebt aan lening om te starten en of je bedrijfsidee realistisch is. Een liquiditeitsbegroting voorspelt de toekomstige financiële situatie van je bedrijf. Het is een overzicht van wat je verwacht aan inkomsten en uitgaven.

Qredits helpt je gratis met deze documenten:

De meeste ondernemingen hebben geld nodig om hun bedrijf te starten! Dat geld kun je lenen bij Qredits. We hebben drie kredieten speciaal voor starters. En sluit je een krediet bij ons af, kun je een gratis coach krijgen en meedoen aan trainingen!

We geven je de ruimte om je bedrijf te starten. Bij elke lening betaal je de eerste maanden alleen rente over het krediet en geen aflossing. Wel zo prettig! Zo heb je de ruimte om op te starten en kun je investeren in je nieuwe bedrijf.

Bekijk kredieten voor starters!

Gratis coaching en training bij Qredits

Ook na het lenen van geld staan we voor je klaar! Iedereen die bij Qredits leent, kan een coach krijgen en deelnemen aan trainingen. Zo kun jij je blijven ontwikkelen.

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Chat met ons of neem contact met ons op. 
 

Wat klanten zeggen