Een gele bus is gefinancierd door Qredits Arrow

TOA-krediet voor ondernemers in een WHOA-regeling

Krediet voor de doorstart van je bedrijf

TOA-krediet werkkapitaal en achtergesteld

Ondernemers in een WHOA-regeling (Wet homologatie onderhands akkoord) konden gebruik maken van TOA-krediet. TOA staat voor Time Out Arrangement. Deze lening was bedoeld om faillissement te voorkomen. Hierdoorkonden ondernemers een doorstart maken met hun bedrijf. Het TOA-krediet van Qredits was ontstaan in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Per 1 juni 2024 is het TOA-krediet niet meer beschikbaar en kan er geen aanvraag meer voor een TOA-krediet worden ingediend.

  • Bedrag: maximaal € 100.000 (waarvan maximaal 30% achtergesteld) 
  • Looptijd: maximaal 6 jaar 
  • Rente: 2,5% werkkapitaal en 5,25% achtergestelde deel 
  • Geen behandelkosten 
  • Doel: werkkapitaal, bedrijfsmiddelen en vergoeding juridische kosten WHOA-traject 

TOA-krediet 

Het TOA-krediet was een tijdelijke zakelijke lening. Het doel van de lening was om ondernemers een doorstart te geven met hun bedrijf of de mogelijkheid te geven om hun bedrijfsactiviteiten aan te passen. Ze konden de lening gebruiken voor werkkapitaal of benodigde activa voor de herstart van het bedrijf. Maar ook voor de juridische en begeleidingskosten (tot een maximum van €35.000) waar ze mee te maken kregen bij een WHOA-traject. Het TOA-krediet was niet bedoeld voor het betalen van leverancier of nieuwe leningen bij bestaande geldverstrekkers.  

Het TOA-krediet was aan te vragen van 1 juni 2021 tot en met 31 mei 2024.  

Arrow

Voordelen van Qredits

Gratis coaching en training

Ook na het lenen van geld staan we voor je klaar! Iedereen die bij Qredits leent, kan een coach krijgen en deelnemen aan trainingen. Zo kun jij je blijven ontwikkelen.

Snel duidelijkheid

Bij Qredits helpen we je snel verder! Na een 1-op-1-gesprek met een bedrijfsadviseur weet je binnen twee weken of je een krediet kunt krijgen. Daarvoor moeten wel alle documenten compleet en binnen zijn.

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook voor advies over welke lening het beste past bij jouw situatie. Chat met ons of neem contact met ons op. 
 

Wat klanten zeggen