Arrow

Ondernemersverhaal Irma van de Pol - No Excuses Strength & Conditioning Centre

'Door Qredits konden we groeien!'

Ashley Grobben
Geschreven door
Ashley Grobben
Content marketeer
Toegevoegd op
18-12-2019
Gemiddelde leestijd
4 minuten
Geplaatst onder
Startende ondernemers
Ondernemers die verder willen
Ondernemersverhalen

Hard werken

Irma van de Pol is een jonge vrouw van drieëndertig die positief in het leven staat. Drie jaar geleden is zij haar eigen sportschool in Hilversum begonnen, samen met haar compagnon Remco Sanders: ‘No Excuses, Strength & Conditioning Centre’. 'Hard werken loont. Dit is echt de beste beslissing in mijn leven geweest’'.

Arrow

Van psychologie naar sportschool

Van jongs af aan is Irma al een ondernemend type. Ze werd overal enthousiast van, maar wist niet goed wat ze echt wilde. Ze begon met een studie Psychologie en eindigde uiteindelijk met een diploma in de Diëtiek. Ze werkte als model, startte een eigen modellenbureau en verdiende bij op de sportschool. Van dat laatste werd Irma pas echt gelukkig. 'Ik haalde elke dag zoveel energie uit mijn werk.' Ze begon als baliemedewerkster en werkte zich op tot fitnessinstructrice en later als assistent bedrijfsleider.

'Remco gaf op dezelfde sportschool een aantal groepslessen. Er was een enorme klik tussen ons. We merkten dat we dezelfde gedachtes hadden, op dezelfde manier werkten en dezelfde normen en waarden na streefden. Aangezien Remco net zo’n ondernemend type is als ik, speelde al snel het idee om samen een sportschool te gaan starten, waar we beiden al onze energie en passie in kwijt konden.' Voor Irma viel eindelijk alles op haar plek. Haar psychologie, diëtiek en passie voor sport kwamen allemaal samen in dit bedrijf.

Zakelijk krediet aanvragen

Qredits helpt je verder
Krediet aanvragen

Powervrouwen

Het gaat nu beter met de sportschool dan ooit tevoren. Met hun nieuwe concept ‘PowerVrouwen’ geven ze fysieke en mentale training aan groepen vrouwen. Al meer dan tachtig vrouwen hebben zich de afgelopen maanden aangemeld. Omdat ze alle 350 leden niet allemaal zelf kunnen ondersteunen hebben ze inmiddels ZZP’ers aan het werk die de groepstrainingen verzorgen. Ook verhuren ze een deel van het pand aan een organisatie die instructeurs en trainers opleidt; de AALO. Hierdoor zorgt No Excuses  ook weer voor veel werkgelegenheid.

Persoonlijke begeleiding

'We zijn heel low budget begonnen. In een kale ruimte met oude sportapparaten verwelkomden wij onze eerste leden. Al snel kwamen er meer bij. We huurden meer ruimtes en begonnen onze diensten uit te breiden. Niet alleen groepslessen, maar ook personal training en voedingsadvies behoorden tot de mogelijkheden. Persoonlijke begeleiding en contact vinden wij het belangrijkst. Ik denk dat dit ons ook zo uniek en zo sterk maakt’'.

Financiering bij Qredits

'Qredits kwam op het juiste moment. Omdat we zo snel groeiden en we het professioneel aan wilde pakken zijn we ons gaan verdiepen in een financiering. Via een van onze eerste leden hoorde ik over Qredits. Met het gratis ondernemingsplansjabloon op de website hebben wij een plan gemaakt. Eenmaal ingeleverd, kwam bedrijfsadviseur Milou op bezoek. Er was meteen een leuke klik. Het traject verliep vlot. Binnen enkele weken was alles rond en had ik het benodigde bedrag op mijn rekening.'

Persoonlijk

persoonlijk betrokken bij onze klanten

Zakelijk

ondernemers met realistische plannen helpen

Verbinden

samenwerking leidt tot succes

Sociaal

bijdrage leveren aan de maatschappij

Een droom die uitkomt

'Hoe wij de toekomst zien? We hebben net een nieuw pand gehuurd wat ruim drie keer zo groot is als het oude pand. Hier kunnen we voorlopig weer groeien en daarna mogelijk nog verder uitbreiden, ook buiten Hilversum. Maar het belangrijkste vinden wij onze leden. Zij moeten tevreden zijn en tevreden blijven. Voor de rest wachten wij het rustig af. Wel weten we dat dit de beste keuze in ons leven is geweest. We hebben onze droom waar kunnen maken'.