Arrow

Ondernemersverhaal Jamely Schuld - ByJamely

'Voor mijn 20e had ik al twee leningen, de bank vond het wel goed geweest.'

Rosan Collet
Geschreven door
Rosan Collet
Online Marketeer
Toegevoegd op
24-05-2022
Gemiddelde leestijd
3 minuten
Geplaatst onder
Ondernemers die verder willen
Krediet
Ondernemersverhalen

Knippen, verven en stylen

De bestickerde MINI Cooper voor de deur laat geen twijfel over, hier heeft onderneemster Jamely haar kapsalon. Boven aangekomen is de bedrijfsruimte omgetoverd tot een volwaardige salon. Daar knipt, verft en styled de jonge Jamely er lustig op los.

Zelf heeft ze momenteel een hippe astint als haarkleur. Maar dat verschilt door het jaar heen nog wel eens. Iets wat haar hele leven al het geval is. De interesse voor het kappersvak heeft ze namelijk meegekregen van haar moeder. Haar moeder heeft een eigen salon aan huis en kan goed advies geven over kappers in Utrecht.

Arrow

Doorverwezen naar Qredits

Jamely wilde op haar achttiende zelfstandig beginnen en kreeg een kleine lening van de Rabobank. En ook voor een investering in de inventaris was er bij de bank nog ruimte. Er was ook een investering nodig, want ze verhuisde haar salon naar Utrecht. De Rabobank verwees haar door naar Qredits. Dit was voor haar eigen kapsalon.

Zakelijk krediet aanvragen

Qredits helpt je verder
Vraag krediet aan

Te jong voor een lening bij de bank

'Ik was natuurlijk nog hartstikke jong en had al twee leningen bij hen lopen sinds mijn 18e. Dan wordt het risico almaar groter voor de bank. Misschien zagen ze niet dat mijn kapsalon in Utrecht genoeg potentie had om de eerdere leningen terug te betalen. Gelukkig durfde Qredits het wel aan, dus sloot ik bij hen een lening af voor de verbouwing van deze ruimte tot mijn salon.'

In haar salon in Utrecht, ‘By Jamely’, is haarverzorging een ‘hot item’. Jamely werkt met de meest verzorgende producten uit Italie, zonder schadelijke stoffen. Ook voor oppeppende behandelingen kun je bij haar terecht. Daar komen mensen vanuit de wijde omgeving op af. Deze jonge kapster past je kapsel aan op je stijl en zorgt goed voor je haar.

De voordelen van Qredits

Onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk

Jouw succes staat bij ons voorop!

Persoonlijk

persoonlijk betrokken bij onze klanten

Sociaal

bijdrage leveren aan de maatschappij

Zakelijk

ondernemers met realistische plannen helpen

Jamely toonde lef

Juist haar durf en haar ervaring zorgde ervoor de Jamely een krediet ontving. 'De bedrijfsadviseur die bij me langs kwam, Milou, zag dat echt wel goed. Ik wil namelijk echt heel graag ondernemen. Van ’s morgens half negen, tot ’s avonds tien uur maak ik afspraken.

Het geeft echt vrijheid, mijn eigen agenda, mijn eigen keuzes over de producten waarmee ik werk, gewoonweg doen wat ik leuk vind. Eigenlijk heb ik het precies zoals ik wil, mede dankzij Qredits.