een graafmachine is geleased door een lease contract van qredits. Arrow

Graafmachine leasen voor je bedrijf

Financiering voor het leasen van graafmachines

Voordelen van leasen

Je hebt een graafmachine nodig voor je bedrijf. Dat is een grote investering! Heb je de middelen niet om een graafmachine te kopen? Of wil je het geld liever vrijhouden voor iets anders? Dan is leasen een goede optie. Qredits helpt met de financiering voor het leasen van een nieuwe of tweedehands graafmachine. 

Financiering voor het leasen van een graafmachine begint bij Qredits! 

 • Je bent volledig eigenaar, zonder in één keer een grote investering te doen 
 • Je profiteert van investerings- en renteaftrek 
 • De btw over de aanschafprijs kun je terugkrijgen 
 • Jij hebt zelf de controle over de looptijd en de maandelijkse termijnen van het leasecontract. Je betaalt iedere maand een vast bedrag. 
 • Leasen is flexibel en geeft je meer opties bij het kiezen van het type wegtransport 
 • Door leasen zorg je voor minder kosten vooraf 
 • Leasen is voordeliger qua onderhoud 

Zakelijk graafmachine leasen 

Wij helpen je met de financiering voor het leasen van een graafmachine, nieuw of gebruikt. Het gaat hier om financial lease. Dit betekent dat jij economisch eigenaar wordt van de graafmachine. Je regelt zelf de verzekering en het onderhoud. Aan het einde van de afbetaling is het voertuig van jou.  

Het kan slim zijn om een gebruikt vervoermiddel te leasen. Deze daalt minder snel in waarde dan een nieuwe. Door te leasen vermijd je onverwachte kosten en houd je meer tijd over voor je klanten. 

Soorten graafmachines: 

 •  De minigraver  

Dit is de meest voorkomende financiering die wij doen onder graafmachines. Geschikt voor kleine graafwerken en terreinen waar geen plaats is voor een grote graafmachine. De minigraver is makkelijk te besturen door het compacte formaat, licht gewicht en de eenvoudige bedieningspanelen. De graafmachine is handig voor taken die je anders met een schop zou uitvoeren.  

 •  De rupsgraafmachine  

Deze graafmachine maakt gebruik van rupsbanden. Het gewicht van de graafmachine kan zo beter verdeeld worden. De machine is makkelijk te gebruiken op modderige ondergronden. 

 Rupsbanden dragen de graafmachine over een groot oppervlak. De rupsgraafmachines zijn duurzamer dan bandengraafmachines. Omdat de druk onder ander op de ondergrond wordt verminderd door deze type banden. De rupsgraafmachine is minder mobiel en snel.  

 • Mobiele graafmachines  

Deze worden ook wel wielgraafmachines genoemd. Deze graafmachines kunnen een grote hoeveelheid in korte tijd afgraven. Het wordt vaak gebruikt voor graafwerkzaamheden, verplaatsen van materiaal, laden van vrachtwagens en nauwkeurige werken. Mobiele graafmachines kunnen zich gemakkelijk verplaatsen via de openbare weg. Deze graafmachine is geschikt voor diverse bouwprojecten. 

Hoeveel krediet wil je lenen?

Vul het krediet en de looptijd in en krijg direct een indicatie van je maandbedrag.

Zo werkt een aanvraag voor Financial Lease

Voor starters: 

 1. Je ondernemingsplan. Hier vind je een Ondernemingsplan voorbeeld.
 2. Jouw financiële plan, waarin je vertelt waar je de Lease voor nodig hebt. Hier vind je een voorbeeld: Financieel plan voorbeeld
 3. Een offerte van het bedrijfsmiddel en gegevens van je leverancier. 

 

Voor bestaande ondernemers: 

 1.  Jaarcijfers van de afgelopen 2 boekjaren.
 2. Eventueel tussentijdse cijfers.
 3. Een offerte van het bedrijfsmiddel en gegevens van je leverancier.

Vraag een krediet aan. Zodra jouw aanvraag binnen is, gaan we aan de slag! 

We controleren of de aanvraag compleet is. In alle gevallen hoor je binnen 2 werkdagen van ons. Mist er iets, dan krijg je daarover van ons bericht. Als de aanvraag compleet is, plant een bedrijfsadviseur van Qredits een persoonlijk gesprek met je in. Dit kan bij jou thuis, op de zaak of bij ons op kantoor. 

In het persoonlijke gesprek bespreken we jouw plannen, situatie en de mogelijkheden. We denken met je mee, maar zijn ook realistisch. Vinden we een lening niet verstandig, dan geven we dat aan. We adviseren altijd in belang van jouw bedrijf.

Na het gesprek beoordelen we je aanvraag definitief. Je gegevens worden getoetst bij het Bureau Kredietregistratie (BKR). Een melding daar hoeft geen probleem te zijn. Je hoort binnen twee weken (als we alle documenten hebben) of je krediet kunt krijgen.

Vragen of hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook voor advies over welke lening het beste past bij jouw situatie. Chat met ons of neem contact met ons op.