Video: Ondernemersverhaal Joke Janssen - Zwemschool Joke

Zwemschool voor kinderen met een rugzakje

In het Limburgse Holthees runt onderneemster Joke Janssen een prachtige zwemschool: Zwemschool Joke. Een zwemschool die zich richt op de doelgroep: kinderen met een rugtasje. Denk bijvoorbeeld aan:

  1. Dove kinderen 
  2. Blinde kinderen 
  3. Kinderen met syndromen 
  4. Kinderen die bij reguliere zwemscholen niet slagen 

Financiering voor een instructiebad

Joke heeft enkele jaren geleden aangeklopt bij Qredits voor een financiering. Ze wou met deze financiering een instructiebad bouwen, zodat ze niet afhankelijk was van andere zwembaden. Joke is allereerst met haar ondernemingsplan naar de Rabobank gestapt en hier kreeg ze een akkoord. Mits er een tweede financiering bij kwam kijken, en dit werd Qredits! 

Hulp van coach

Uiteindelijk is op deze manier de droom van Joke gerealiseerd. Ze kan nu in haar eigen instructiebad kinderen leren zwemmen. Deze droom heeft ook samen met hulp van haar coach Gerd kunnen realiseren. 

Ondernemerservaring 

Gerd deelt graag zijn ondernemerservaring met Joke. Joke blijft op deze manier scherp! Volgens beiden een topteam met mooie resultaten als gevolg. In onderstaande video kom je meer te weten over Joke haar verhaal en haar kredietaanvraag bij Qredits.

Joke Janssen over Zwemschool Joke

'Met een beetje lef en risico nemen kom je ver!'

Word vrijwillige coach bij Qredits

Als vrijwillige coach help je ondernemers op weg met de start of groei van hun bedrijf. Word coach bij Qredits en laat ondernemers hun dromen realiseren. 

Meld je aan als Qredits coach

Ik wil coach worden